2789
عنوان

بچهااا

| مشاهده متن کامل بحث + 5317 بازدید | 724 پست
عزیزم ناراحت نباش اینجا رااااحت درباره آدما قضاوت میکنند خودشون میبرم خودشون میدوزن.فکر میکنندمیتونن ...

منظورت منم؟؟ من دیدم شات چتاش و گذاشتن و براش تاپیک زدن نیومد از خودش دفاع کنه ن یکبار چندبار 

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

بنده خدا از اون دسته شوهراس که بهت هم نگه دوست داره قبوله😂😂 همین که تحمل میکنه خودش صد تا دوست دار ...

امشب قهرم باهاش سر عمل بینیم

گفت همه کاری میکنم برات خونه رو تمیز میکنم غذا میارم ولی بچه رو بلد نیستم‌نگه دارم منم قهر کردم باهاش

طومار فرسنادم براش صب بخونه🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان خب الان اون حرفا رو تو زده بودی دیگه ؟؟ من دارم هنوز شاتشو...واقعا از ی زن بعید بود ... بعدم بر ...

ببین از چتای خودشم فرستاده؟؟؟؟من جواب چتای اونو دادم......

خدا جوابشو بده....هر آشغالیه خییلی کثیف و پست هس......

امیدوارم اگر گفته من آقا هستم و حرفش دروغ باشه تا فردا خدا جوابشو بده.....میسپارمش به بالا سری

منظورت منم؟؟ من دیدم شات چتاش و گذاشتن و براش تاپیک زدن نیومد از خودش دفاع کنه ن یکبار چندبار

ملک ولشون کن بحث نکن عشقم باااشون اعصابتو خورد نکن

منم چتشو دیدم دوستان ایشون مرده

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

امشب قهرم باهاش سر عمل بینیمگفت همه کاری میکنم برات خونه رو تمیز میکنم غذا میارم ولی بچه رو بلد نیست ...

بینی که خیلی قشنگ بود

عمل لازم نیست 

کلا چهرت یه نمک خاصی توشه 

من میگم عمل نکن

😂😂😂فقط بگو ببینم اون بیچاره چه گناهی کرده صبح‌شو با دیدن اون طومار شروع کنه؟

مهشیدم🤍 پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند ، پرواز را یک بیماری میدانند...