2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه هفته هر روز چهار پنج تا ژلوفن ميخوردم إز درد وحشتناكش اما راضي نميشدم برم بكشم

ميترسيدم

اخرش  شوهرم من و بزور برد أصلا نفهميدم چجوري كشيد

بهم گفت دارم دورشو خالي ميكنم كه راحت در بياد ي دفعه كشيد بيرون

أصلا واقعا متوجه نشدم

بعدش هم تايه روز خونريزي داشت و خوب شد

درد هم نداشتم أصلا بعدش

خیلی درد داشت و سخت بود؟ آخه منم باید جراحی کنم😕

حین جراحی هیچ دردی نداشتم

دقیقا تا جراحی تموم شد انگار رو سر من ی نفر نشسته بود

خود دکترم گف بعد جراحی ب صورتت فشار وارد میشه.مسکن ک میخوردم دردو حس نمیکردم. ولی دو هفته طول کشید تا قیافم مث آدمیزاد بشه😂

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش

بعضی اوقات نهفته نیست ولی یجوری به دندون بغلی چسبیده..یا محل قرار گرفتنش توی فک بده و به سختی در میاد...نهفته هم ک باید لثه رو باز کنه بره انتهای لثه دندونو بکشه بیاره بیرون و بخیه بزنه...معمولا سخته و بعدش هم درد داره ...چقدر گفتن می کشن براتون؟هزینه ش

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
حین جراحی هیچ دردی نداشتم دقیقا تا جراحی تموم شد انگار رو سر من ی نفر نشسته بود خود دکترم گف بعد ج ...

ویییییی مگه قیافه مونم عوض میشه😲😲😲😲

منم نهفته است باید جراحی کنم 😢

ولی فعلآ دارم مقاومت میکنم😊

اگه جراحی نکنم چه مشکلی واسم پیش میاد؟

ویییییی مگه قیافه مونم عوض میشه😲😲😲😲 منم نهفته است باید جراحی کنم 😢 ولی فعلآ دارم مقاومت میکنم ...

جراحی نکنی کیست در میاری

دندونات کج و معوج میشه

دو هفته صورتم ورم داشت و کبود شده بود

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش