2777
2789
عنوان

طلا رو ببین جون بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 29 پست
اره دیگه... فقط بچه ها.. ما دیگه اب ازسرمون گذشته

😢

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جا داره؟ چرا جا دارههمینش هم افتضاح از حدش گذشته

صد در صد که افتضاح هستش...

ولی یه سری مورد سر راهمون هست

که گرمی 15م رو تا قبل از اسفند خواهیم دید

🔴راهنمای؛ فلز زرد (طلا) & استخدامی آموزش و پرورش🔴

والا من یکی دوماه پیش خریدم طلافرشمون میگف عید ۲۰ میشهخیلی داره میره بالا متاسفانه ولی فک نکنم به ۲۰ ...

متاسفانه منم همینو شنیدم.. بدترش اینه طلا گرون میشه. پول لازم بودنی نمیخره طلافروش. 

من هرماه ۳۰۰سوت میخرم تاعید بتونم یه گرم دسبند بخرمالبته از همه خرجام میزنم

ان شاالله خیلی هم عالی پیشاپیش مبارک

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

متاسفانه منم همینو شنیدم.. بدترش اینه طلا گرون میشه. پول لازم بودنی نمیخره طلافروش.

طلا فروش هم برار امرا معاش نقدینگی نیاز داره

طلا فروش هم برار امرا معاش نقدینگی نیاز داره

درسته ولی تواین اوضاع فقط میفروشن.. ازکسی نمیخرن.. مثلا من بخرم میخام پولم بی ارزش نشه ولی وقتی پول لازمم.. باید بفروشم نمیخرن.. طرفای ماکه اینجوره حالا من اهل طلاخریدن نیستم ولی یه بار دیدم خانومه رفت طلا فروشی طلا فروش گفت نمیخریم نوسان زیاده

دیگه هم که قرار نیست بیاد پایین درسته؟؟؟خدا به داد جوونها برسه

🔴خیلی ها هنوز منتظرن بشه گرمی ۸م...

الان هیچ اتفاق خاصی پیش نیومده که باعث افزایش شده؛

فقط افزایش دلار باعث بالا رفتن طلا شده...

احتمالا رو ۱۲م بمونه...و نهایتش تا ۱۱/۵برگرده...

در کل ۱۵ آذر پایان فرصت های داده شده هستش(انرژی هسته ای/اجرای مکانیسم/غنی سازی و...)

...

البته شما به خودت استرس نده ، چون؛

وقتی افزایش طلا باعث افزایش دیگر کالاها نشه

یعنی قیمت فیک/بازی با روح و روان مردم/جبران نقدینگی...

🔴خیلی ها هنوز منتظرن بشه گرمی ۸م...الان هیچ اتفاق خاصی پیش نیومده که باعث افزایش شده؛فقط افزایش دلا ...

شده دیگه افزایش شده همه کالاها

واقعا منم منتظرم‌که .... و قیمت‌های فیک طلا و دلار بیاد پایین

شده دیگه افزایش شده همه کالاهاواقعا منم منتظرم‌که .... و قیمت‌های فیک طلا و دلار بیاد پایین

پایین که نمی یاد...بیادم ، موقتی هستش...

وقتی میاد پایین کسی نمیخره...

مثلا تا 10/300 که اومد؛ میگفتن بخریم ضرر می کنیم

چون هی داره میاد پایین؛کسانی هم که داشتن

بردن فروختن...

حالا که گرون شده،شروع به خرید کردن.......خودشون می دونن چطور مردم رو وسوسه خرید یا فروش کنن...