اگه مردی بالای ۲۵ سال بخواد با اختلاف ۸ تا ۱۵ سال ازدواج کنه میشه پدوفیل 😒
چرا تو واقعیت کسی اینجور نمیگه ؟🤔
اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀
عزیزم شما واقعیت رو معادل با دیدگاههای اون جامعه ی کوچک دوروبرت میدونی. برای همین برات عجیبه . دنیا خیلی بزرگتر از فامیل و مدرسه و محله ی شماست . معمولا چون آدم با همکلاسی و هم محله ایش هم قشر هست دیدگاهها شبیه هستن
چون درست میگنشما طرز فکر زیر ۲۰ و ۳۰ رو یکی میدونی؟البته برای یه انسان بالغ منظورمه
نه ولی نمیشه کلیت داد، بعضیا چون حرف درست و دقیقی برا گفتن ندارن اینطور میگن، بنظرم یجور مغطست
#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟
یه ادم ۲۸ ساله مثلا با یه دختر ۱۳ ساله ازدواج کنه سمت شما عادیه؟؟؟!!!!کجایین؟
اصا به زیر سن قانونی کار ندارم . باور کن اینجا پسر ۲۸ یا ۳۰ هس میخواد با دختر ۱۸ ازدواج کنه میگن پدوفیل اخه چه ربطی داره پدوفیل یعنی با بچهههههههه
اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀
البته بعضیها هرچی تو اینستا و جاهای نامعتبر دیگه شنیدن تکرار میکنن دیگه عمیق فکر نمیکنن
بله اینم درسته
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
اصا به زیر سن قانونی کار ندارم . باور کن اینجا پسر ۲۸ یا ۳۰ هس میخواد با دختر ۱۸ ازدواج کنه میگن پدو ...
اها اره موافقم با حرفت...نی نی سایت سرزمین عجایبه
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
۳ ماشلا الان بعضیا که بالای ۱۳ ۱۴ سالن میرن تو رابطه ( دوستی ) بعد میان تاپیک میزنن بیشتریا تایید میکنن 😐