2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونریزیام خیلی شدید سه روز اول باید بخوابم تکون بخورم باید برم دستشویی

پریود من 4 روزه س دو روزه اول دقیقا مثل شمام تازه من اکثرا فشارمم میفته و باید سرم وصل کنم

اره از این جهت خوبه ولی تصور بزرگ کردنشون و اصلا همین دوران بارداری خیلی بهم استرس میده 5 هفته ام د ...

سختیش دو سال اول باشه شاید

فکر کن دو تا پشت سر هم اوردی 

خیلی خوبه .من دوست دارم دوقلو 

همین که دردسرای بارداری و زایمان رو یکدفعه تجربه میکنی و صاحب دو تا نی نی میشی عالیه .

تا یه هفته بعدش 

برا من بیشتر از ده روزه ...دکترم یه بار که بعد آمپول درد داشتم گفت احتمال بارداری چندقلویی هست که درد داره ...اون بار که هیچی نشد ...الانم احتمال داره یا نه 

من آرزومه این لحظه  

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

عروس عمه ام دوقلو باردار شد، همه نگران شدن براشون که سخته و آیا از پس هزینه هاش بر میان یا نه... دوقلوشون یه دختر و یه پسر بود. ماه هشتم بود که رفت برای چک آپ سونو. یکی شون مرده بود، دختره، پسره زنده بود. اینقدر گریه میکردن و غصه داشتن .... هنوزم بچه شون مدرسه میره ولی همه به یادشن. کوچولوی بیچاره. اگر باهم به دنیا نیومدن و بزرگ میشدن عالی میشد.

شما هم به چیزای مثبتش فکر کن. عاشقشم میشی یک ماه دیگه، بهت قول میدم.

تبریک میگم ب بارداری دوقلویی پر استرس خوش امدی انشالا نی نی هایه گلت ب سلامت بیان بغلت... من خودمم دوقلو باردارم دختر پسر من 8هفته رفتم توقع نداشتم ک دوتا بشه من بدون هیچ دارویی شدع 😅

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم