2777
2789
یه ماه لترزول و یدونه آمپول hcg

بچه اولته عزیزم ؟

اگه نداشتی که خیلی خوبه .یه بار زایمان میکنی و دو تا میاری و بعدشم تعطیل میکنی باردارشدن رو 😊.

مبارکتون باشه .

چند هفته ای شما که مشخص شده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی... خدا نگه دارشونه....تورو خدا ناشکری نکنی....خدا نگاه ویژه کرده بهت.....صبر و توانشو خودش میده

اصلا نمیخوام ناشکری کنم ولی خب خیلی شوکه شدم شاید صدای قلبشونو بشنوم برام عادی شه 

اصلا نمیخوام ناشکری کنم ولی خب خیلی شوکه شدم شاید صدای قلبشونو بشنوم برام عادی شه 

طبیعیه...واقعا سخته.....همچین مهرشون به دلت بیوفته که نگو...استرس و نگرانیت کاملا طبیعیه عزیزم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
چه جالب میگن لتروزول دوقلویی نمیاره که.... حتما خواست خدا بوده دوقلو شده پس شکرشو کن....

منم قبلش پرسیدم که مطمئن شم چندقلوزایی نداره بعد مصرف کردم ولی گویا داشته😅😅 دوستمم با لترزول دوقلو باردار شد اون سه ماهشه

بچه اولته عزیزم ؟ اگه نداشتی که خیلی خوبه .یه بار زایمان میکنی و دو تا میاری و بعدشم تعطیل میکنی با ...

اره از این جهت خوبه ولی تصور بزرگ کردنشون و اصلا همین دوران بارداری خیلی بهم استرس میده

5 هفته ام دیروز رفتم سونو

وااای خدا خیلی دوستت داشته که تورو لایق این هدیه دونسته

به این فکر کن که دیگه لازم نیست دوباره باردار بشی دوبار زایمان کنی و...😩

باهم بزرگ میشن😊

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من که ارزومه دوقلو باردارشم . همیشه دوست داشتمو دارم تا خدا چی بخواد برام

انشالله اون چیزی که میخوای بشی نمیدونم شاید این حال منم الان طبیعی باشه چون هیچوقت به دوقلو داشتن فکر نکرده بودم

منم قبلش پرسیدم که مطمئن شم چندقلوزایی نداره بعد مصرف کردم ولی گویا داشته😅😅 دوستمم با لترزول دوقلو ...

منم میخوام خووووو لترولزول روچجوری مصرف میکنن

من همونیم که خودم میخوام نظره توهم نمیخوام