2777
2789

11

9

18

بسم الله الرحمن الرحیم

💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن💎

°•○●°•🍃🌸🍃•°●○•

🌼خیلی ممنون از همکاریتون دوستای خوبم🌼

💐  اجرتون با خدا و قرآن باشه عزیزان دل💐

⚜برای تلاوت این جزها از شنبه ۸ آذر الی جمعه ۱۴  آذر فرصت داریم🥰

🌸ثوابی از ختم این هفته را به مناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها ؛ هدیه می‌کنیم به محضر ایشان🌸

ثوابی از ختم این هفته را همچنین هدیه می‌کنیم به محضر همه شهدای گمنام❤️

و با آرزوی سلامتی رهبر عزیزمون؛ و توفیقات روزافزون ایشان؛و باامید اینکه تا ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف ؛ سایه رهبر فرزانه و عزیزمون بالای سرمون باشه 🙏

همچنین ثوابی ازین ختم برسد به دست همه کسانی که نمی‌شناسیم ؛ ناخواسته در حقشون مرتکب ظلمی و حق الناسی شدیم  🌸

همچنین انشاالله به برکت این ختم قرآن ؛ هر چه زودتر مردم مظلوم فلسطین به آزادی و آرامش برسند ...آمین 🙏

و همچنین به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه ❤️🌸🙏

⚜و همچنین ثوابی از تلاوت این ختم برسه به روح تمامی اموات درگذشته ما که دستشون از این دنیا کوتاست🤲🍂

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

دوستان عزیز 

۳تا جز باقی مونده 

یا علی مدد 

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

تااخر هفته فرصت داره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام و عرض ادب جزء 18 هم برای من♥️

قبول باشه گلم انشالا 

جز ۹ برای من برای آرامش روح همسر جوان تازه درگذشته ی من دعا کنید 🖤🤍

خدا رحمت کنه همسرتون را

ناراحت شدم

روحش قرین آرامش الهی