2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب از کجا شروع کنم چجوری یه قدم برم؟ مثلا امروز به توصیه یکی میخواستم نماز استغاثه حضرت زهرا رو بخو ...

نمیدونم چجوری خودت باید ببینی چجوری حال دلت خوبه؟ مثلا یکی کلیپ روضه و مداحی میذاره و اشک میریزه و سیمش وصل میشه...یکی میره سر قبر شهدا سیم ش وصل میشه! بنظرم یکی رو واسطه کن بین خودت و خدا

از شهدا امتحان کن،ممکنه نشناسی ش ولی یدفعه میبینی باهاش ارتباط قلبی برقرار میکنه،باهاش درد دل کن و ازش بخواه کمکت کنه

شهید سلیمانی،شهید ابراهیم هادی(میگن خیلی شهید باحالیه ولی متاسفانه من نتونستم باهاش ارتباط قلبی برقرار کنم🥹)شهید پلارک(شهید عطری) و...

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
خوب از کجا شروع کنم چجوری یه قدم برم؟ مثلا امروز به توصیه یکی میخواستم نماز استغاثه حضرت زهرا رو بخو ...

بنظرم از اول نرو سراغ نماز های مستحبی و روزه و خواندن روزانه یک جز قرآن و...چون سخته و ممکنه زده بشی.

اولش اگر بی حجابی با حضرت زهرا س(یا شهیدی که انتخاب کردی)حرف بزن بگو من باوجودیکه حجاب برام سخته ولی بخاطر اینکه شما دوست دارین، با حجاب میشم تا شما دوستم داشته باشین؛ برو امامزاده ها(هم تفریحی هم زیارتی) برو گلزار شهدا، روضه های مداحان معروف رو گوش بده...

وقتی دلت نرم شد،خدا خودش میاد توش🥰

ممنون عزیزم از پاسخت🌷

اسی جدا بهت حسودی میکنم،چون میدونم خدا چقدر نازت رو خواهد خرید😘چیزی که همه عمرم آرزوش رو داشتم.

اگر حرفم درست دراومد،دوست داشتی برام دعا کن🥰

چقدر امضاتون قشنگه....اجازه هستش یادداشتش کنم

بله بانو .....

یه صلوات مهمونمون کنید  هم ممنون میشم

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .