2777
2789

ساک خودمو و نی نیمو بستم فقط منتظرم این چند روز بگذره🥰

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا منم دعا کن شما پاکی ⚘️تنها نکته ای که دارم همینه 🤭مجردم و ازدواج و بچه دار شدنو خیلی دور می بین ...

امیدوارم بهترین شوهر دنیا نصیبت بشه و خوشبخت ترین باشی گلم اینجوری نگو🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

چیزی ب ذهنم نمیرسه.فقط اماده شب بیداریا باش😫

الان یه ماهه شبا خواب ندارم ازدردای عجیب و غریب🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نگران هیچی نباش همه ی اینروزا میگدره سختترش نکن برا خودت و فقط لذت بببر چون تو همین یبار حامله شدی زایمان میکنی و بچت فقط همین یبار نوزاد 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

بسلامتی و دلخوشی نی نی رو بغل کنی و بیای خونه قطعا نکات کلی رو میدونی چیز خاصی به ذهنم نمیرسه فقط روز اول به خودت سخت نگیر کلی وقت داری واسه گذروندن با نی نی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید