2777
2789
عنوان

چرا همیشه من باید ادامه دهنده رابطه باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 23 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا نیست کجاست

رفته شهر دیگه دنبال گار 

بلافاصله تصادف کرد با موتور ۳۰سانت دستش پلاتین خورد

دیه داد

اینا ی زنم نزدن بگن حالتون چطوره

جنگ شد ی خبری نگرفتن

بخدا دوست دارم با کارد میوه خوری تیکه تیکه کنمشون

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

رفته شهر دیگه دنبال گار بلافاصله تصادف کرد با موتور ۳۰سانت دستش پلاتین خورددیه داداینا ی زنم نزدن بگ ...

منم زنگ نمی زدن تازه اون زمان شوهرم می گفت زنگ بزن زنگ بزن زنگ می زدم عمدا جواب نمی دادن

من موقع اسباب کشی کمک کردم بهشون 

موقع اسباب کشی من یه زنگ هم نزدن

تهش هم یه وسیله پیش من داشتن به پدرشوهرم زنگ زدن که بگو بیاره اونو 

بعد که گفتم چرا به من زنگ نزدن گفتن نمی خوان صدای منو بشنوه

منم دورشون یه خط قرمز کشیدم 

چند هفته پیش بازار دیدم تو مغازه از معاره بیرونن اومدم سلام هم ندادم

منم زنگ نمی زدن تازه اون زمان شوهرم می گفت زنگ بزن زنگ بزن زنگ می زدم عمدا جواب نمی دادنمن موقع اسبا ...

خیلی رسواین پس

طلب چی دارن

اینای ما حیوانن ارزش احترام ندارن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اره روزگارمو سیاه کردن

خدا کمکت کنه اینا خود شیفته هستن شوهر من خود شیفته بود دو سال بود عقد بودیم به من می‌گفت صورتت اله دندونام اله با اینکه خانوادش همشون زشت و سیاه با دندونای مصنوعی گفتم بیا گم شو بابا .می‌دونی اصلا در ارتباط هم بودی باهاشون همون جور رفتار کن که با تو میکنن نزار سو استفاده کنند ازت حتی شوهرت

خدااااا