2777
2789
عنوان

حرف بدی به سوپری محل زدم ❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 24 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حرف بدی نزدی ولی تاریخ روش چیه پستازه یه وقت بخری تاریخ داشته باشه ولی ببری خونه بفهمی خرابه سوپری پ ...

اره ولی شوهرم قبلا سوپرمارکت داشت بهم سپرده از ردیفی که جنس کم مونده نخر یا از پشت ویترین بردار چون جلویی ها معمولا جنس قبلا هستن 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

والا من شوهرم میخواست عطر بخره به فروشنده گفت عطراتون تازه س؟😂 انقدر براش مهمه .. میخوای پول بدی چرا باید حرص بخوره .در کل از این به بعد تاریخ روی بسته بندی رو نگاه کن 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

والا من شوهرم میخواست عطر بخره به فروشنده گفت عطراتون تازه س؟😂 انقدر براش مهمه .. میخوای پول بدی چر ...

عطر تازه بامزه بود 😂 نگاه میکنم ولی همسرم قبلا سوپری داشت سپرده جنسی که ازش تعداد کمی هست برندار چون خرید قبلا هستن و میخوایم رد کنیم بره 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

اره ولی شوهرم قبلا سوپرمارکت داشت بهم سپرده از ردیفی که جنس کم مونده نخر یا از پشت ویترین بردار چون ...

دختر جان روی همه چی تاریخ داره

تاریخ روی بسته رو میتونی نگاه کنی

در ضمن شوهرت از اون سوپرمارکت .... ها بوده 😁 چون من هر دو مدل جا رفتم..... بعضیا مثل شوهر شما که تو سوپرمارکت شون تاریخ جدید ها رو عقب میذاشتن میکنن، اما بعضی ها هم هستن که اتفاقا تاریخ جدید ها رو دم دست میذارن......

به هر حال ما تاریخ روی اجناس رو نگاه می کنیم و بعد تصمیم می گیریم برداریم یا نه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بابا ول کن تموم شده

چون با همسرم دوسته نمیخوام بگه چه زن بی ادبی داره 😂

عطر تازه بامزه بود 😂 نگاه میکنم ولی همسرم قبلا سوپری داشت سپرده جنسی که ازش تعداد کمی هست برندار چو ...

کلا این جمله تازه هست یا نه سر زبونشه .. منم شوهرم میگه از عقب قفسه بردار تاریخشون بیشتره و تازه تره 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

دختر جان روی همه چی تاریخ دارهتاریخ روی بسته رو میتونی نگاه کنیدر ضمن شوهرت از اون سوپرمارکت .... ها ...

دستم پر بود دیگه حوصله نداشتم نگاه کنم همینی که برداشتم رو نگاه کردم دیدم اوکیه 😄