2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی عده بچه ی دفعه نصفه شب غیبشون میزنه بعد بابای یکیشون میره بفهمه چجور شدن و کی باعث شده که گم بشن.ف ...

تریفیر اسلشره هارد کوره اگر اسی مشکلی باهاش نداشته باسه 😁 شماره4 هم تو راهه

All hallows eve هم همین دلقک آرت هست دیدی؟ 

تریفیر اسلشره هارد کوره اگر اسی مشکلی باهاش نداشته باسه 😁 شماره4 هم تو راههAll hallows eve هم همین ...

منی که خوره فیلم و سریال ترسناکم ی جاهایی واقعا چشم هامو نیمچه باز میذاشتم 4 و 5 رو دارن میسازن اره کلا زیاد ترسناک میبینم!!اونم نصف شبا خونه تاریک خخخخ.کرم دارم به خدااا

منی که خوره فیلم و سریال ترسناکم ی جاهایی واقعا چشم هامو نیمچه باز میذاشتم 4 و 5 رو دارن میسازن اره ...

من دیگه عادت کردم  منم تنها میبینم شوهرم شبکاره خونه نیست، کلا پایه هم نیست علاقه نداره

من نه چشمامو نمیبندم ولی چندشم میشه ژانر اسلشر مثلا از فیلم پیچ اشتباه حالم به هم میخوره

تریفیر رو دوست داشتم 4قسمتش رو دیدم البته با اون قسمت All ...  رو میگم وگرنه شماره 4داره ساخته میشه

ولی دیگه بدم اومده از این فیلمم

قبلش فقط ژانر جن و شیطان میدیدم همه ذو دیدم دیگه خوشم نمیاد

بیشتر الان فقط دارم ژانر نوارهای پیدا شده رو میبینم 

الان سبک دوربین به دست و معمایی و شبیه مستند مانند میسازن دوست دارم خیلی

من دیگه عادت کردم منم تنها میبینم شوهرم شبکاره خونه نیست، کلا پایه هم نیست علاقه ندارهمن نه چشمامو ...

اره خیلی تقریبا تکراری شده میشه حدس از رو آهنگ فیلم یا سکانسی که میخواد عوض بشه یا جامپ اسکیر داره یا چی میشه مثلا کانجورینگ آخری خیلی میشد حدس زد کجا هاش چی میشه