2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 30 پست
بحثم بیشتر شباست اصلا خونمونو تنها نمیتونم تحمل کنم همینم ک میاد و میره بدتر وابسته میشم

دیگه باید عادت کنی خوب . منم شوهرم یه مدت راننده بود چندشب تنها میموندیم اما من شکر خدا بچه دارم تنها نبودم به مامانم و خواهرمم گفته بودم نه من میام شبا خونه شما نه شما بیاید بالخره باید عادت کنیم دیگه چقدر باید بیام برم 

درو قفل میکردم یه لامپ روشن میذاشتم بچه هام یکی اینورم یکی اونورم میخوابیدیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه باید عادت کنی خوب . منم شوهرم یه مدت راننده بود چندشب تنها میموندیم اما من شکر خدا بچه دارم تنه ...

اره خب با بچه که ترس نداره منم اوایل تنها میخوابیدم ولی چندباری تو خواب هی سنگین میشدم 

اره خب با بچه که ترس نداره منم اوایل تنها میخوابیدم ولی چندباری تو خواب هی سنگین میشدم

آره تنهایی سخته درک میکنم اگه میترسی برو خونه مامانت همون مشکل شبه وگرنه روز راحت میگذره. ماشاالله درامدتون خوبه یه ماشین بخر برای خودت رفت و آمد راحت باشه

اخه تازه عروسی کردیم زوده هنوز تو فکرمه برم سر کار

آره اینم خوبه بری سرکار انقد خسته میشی که اتومات بیهوش میشی دیگه نگاه نمیکنی کی هست کی نیست 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤

ماشین دارم اون که از واجباته

خوب خدارو شکر همین خودش خیلی خوبه راحت هرجا خواستی میری روزتو میگذرونی شب هم خونه مامانت بخواب اگه معذب میشی بعد شام برو صبح هم بیدارشدی برگرد خونت

خوب خدارو شکر همین خودش خیلی خوبه راحت هرجا خواستی میری روزتو میگذرونی شب هم خونه مامانت بخواب اگه م ...

اره همین کارو میکنم بازم دیدم یه سریا تو سایت مث منن و شما هم تجربشو دارید دلم یکم گرم شد مرسی

اره همین کارو میکنم بازم دیدم یه سریا تو سایت مث منن و شما هم تجربشو دارید دلم یکم گرم شد مرسی

خواهش میکنم. یه چیزی میگم شاید باورت نشه اما الان خداروشکر بهترین دوران زندگیته مسئولیت بچه هنوز نیوفتاده رو دوشت شوهرتم چند روز چند روز نیست قشنگ میتونی علایق خودتو دنبال کنی تفریح کنی بگردی . بعدشم انشالله بچه دار میشی یکم مسئولیت داره ولی از تنهایی در میای و کلی وقتتو پر میکنه