2777
2789
عنوان

اگ پول ندارید بچه نیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 57 پست
قبلا مشکلی نبود میشد یه جوری سر کرد ولی الان واقعا اگه پولی نیست نباید بچه ای آورد واقعا خرج بچه شدی ...

جدا از بحث خرجش، یه هوا نیست نفس بکشیم، اب و برق و گاز نداریم، ویروس و بیماری از سر و کول مردم بالا میره، نظارت رو هیییییییچ بحرانی وجود نداره. خب این طفل معصوما بیان این دنیا چیکار کنن؟؟؟؟؟؟

کاشکی به ی بچه قانع بشن

بابا اینجا یه خانمه میگفت بچه هام میرن از. شیر دسشویی اب میخورن یکی گفت حتما گشنشونه خوراکی بخر میگفت پول ندارم😐😐

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه واقعا نمیشه کلا اینطور فکر کرد...

قبول دارم؛بچه آوردن مسئولیت خیلییی زیادی داره چون اون انتخاب نکرده که باشه و تو براش انتخاب کردی

منتهی فکر کن که فقط ثروتمند ها بخوان بچه بیارن؛اون وقت چی میشه؟

میدونی چقدر جمعیت کم میشه؟

مگه قراره همه تو خانواده های خیلی سطح بالا زندگی رو شروع کنن؟

مثلا اونقدر که نیان تاپیک بزنن و راجع به تغذیه نظر بدنکسیکه نمیتون حداقل تغذیه رو برای بچه اش تامین ...

دقیقا گوشت و مرغ و میوه و خوشکبار حداقل‌باید تامین باشه

ینی میگی حرف من اشتباهه ؟

اینکه سریع بچه روزی میاره میچسبونی تنگش بعله 

اینکه بچه باید آینده اش و مادر پدر تضمین کنن بعله 

عزیزم الان بچه دار نشدن حتی من به آینده شخص شما آسیب میزنه به ۶۰ سالگی همه مون آسیب میزنه 

نکات پول نداشتن و اینا همه باید از جوانب جامعه شناسی و رشد اقتصادی کشور حل بشه ولی واقعا این مشکلات هست بچه نیاوردن تشدیدش میکنه نه اینکه بهترش کنه 

و چون بحث خیلی کامل و پیچیده ایه من از ادامه بحث با شما معذورم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

آخه واقعا نمیشه کلا اینطور فکر کرد...قبول دارم؛بچه آوردن مسئولیت خیلییی زیادی داره چون اون انتخاب نک ...

نه فقد ثروتمند ها نه 

کسایی ک فقیرن نیارن

وگرنه خودمم قشر متوسط جامعه ام ۳ تا بچه ایم ولی پدرم اصلا کم نذاشت هر دفعه بچه جدید به دنیا اومد شغلشو گسترش داد چون مسئولیت پذیره

آخه واقعا نمیشه کلا اینطور فکر کرد...قبول دارم؛بچه آوردن مسئولیت خیلییی زیادی داره چون اون انتخاب نک ...

گناه یه بچه طفل معصوم چیه ؟؟ 

حسرت یه خوراکی و غذا رو داشته باشه فقط بخاطر افزایش جمعیت 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...

وقتی میگیم شرایط خوب یجور حمله میکنن انگار داریم مثلا از جت شخصی و خوراک خاویار و لباسای دیور صحبت میکنیم.

بابا یه خونه ی امن و یه غذای سالم و مقوی و پوشاک و هزینه ی درمان و آموزش و پدر مادره با اعصاب و روان سالم نیاز های اولیه و حداقلی و حق یه بچست.

یه سریا واقعا دشمن اصلی بچه های خودشونن

کاربر خانم هستم.

کاشکی به ی بچه قانع بشن

دقیقا هم کسایی که وضع مالی مناسبی ندارن همیشه دنبال بچه سوم و چهارمن. معمولا هم واسه تاج و تختشون دنبال ولیعهدن. فرزند ذکور میخوان، چهار تا میارن بلکه یکیش پسر شه

اونوقت کساییکه هم فرهنگش و دارن هم تحصیلاتش و، هم داراییش و،،،،میگن بچه مسیولیت داره. یا اصلا بچه نمیارن یا یه دونه میارن

خانواده های سطح پایین یکی بیارن،پولدارها چندتا،اما الان برعکسه

اینکه سریع بچه روزی میاره میچسبونی تنگش بعله اینکه بچه باید آینده اش و مادر پدر تضمین کنن بعله عزیزم ...

از نظر من هرچقد جمعیت کمتر شه به نفع جامعست 

وقتی میگیم شرایط خوب یجور حمله میکنن انگار داریم مثلا از جت شخصی و خوراک خاویار و لباسای دیور صحبت م ...

واقعا بعضیا حتی یه دوچرخه نمیتونن برای بچه تهیه کنن

خب اون از بچگی با عقده بزرگ میشه دیگ

از نظر من هرچقد جمعیت کمتر شه به نفع جامعست

خب متاسفانه خودخواهانه و از روی احساسات شخصی دارید میگید 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹