2777
2789
یه ویدیو رقص بود که بد نبود ولی زیرش پر از کامنت های ناجور بود

خب چیز مهمی نبوده که حالا😐

بزرگش کردی ، الانم که اینجوری شده و دوست ندارین پس دیگه گوشی رو بگیرین ازش که از گوشی خودت یا شوهرت استفاده کنه

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به روش نیار تو کلاس و اینا ثبت نام بکن حواسش پرت بشه

کلاس اینا زیاد می‌ره درسشم خیلی خوبه .نمی‌دونم چه رفتاری بعد از این باید باهاش داشته باشم 

میترسم رو پرسش تاثیر بزاره

از غم ای کاش ها چشمم کبود
خب چیز مهمی نبوده که حالا😐بزرگش کردی ، الانم که اینجوری شده و دوست ندارین پس دیگه گوشی رو بگیرین از ...

آخه داشت کامنتا رو میخوند

عزیزمممم این چیزیییییی نیست والا که 

اگر پ ورن میدیدی بد بود 

رقصه دیگه 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

دوستانه بدون اینکه اشاره ای به این موضوع داشته باشید که گوشیش را چک کردید باهاش صبحت کنید 

به این صورت گفته بشه  که  شما حامی هستید پشتوانه هستید محدود نکردید و دوست ندارید محدود کنید 

اما یک سری کارهای  ناهنجار  وجود داره که آسیب زننده هست و جبران ناپذیر 

پس دوست ندارید اعتماد و اطمینان شما نسبت بهشون خراب بشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

رقص بد نیست اما تو هرجایی بگی هستن کسایی که کامنت ناجور بزنن

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

کلاس اینا زیاد می‌ره درسشم خیلی خوبه .نمی‌دونم چه رفتاری بعد از این باید باهاش داشته باشم میترسم رو ...

اگه خودتون گوشی دارید یجوری رفتار کنید که انگار گوشیتون خراب شده و به دخترتون بگید یه مدت مجبوریم گوشیتو مشترک استفاده کنیم اونموقع شاید ترسید و دیگه ادامه نداد

آخه داشت کامنتا رو میخوند

اسی ببین 

من الان ۱۸ سالمه

از همون راهنمایی هزار بار با چیزایی ک شما الان تعریف کردی مواجه شدم ..و یه نکته دیگه بچه ها توی مدرسه حرفای خییییلی بدتر از اون کامنتایی ک شما خوندی رو میزنن ،،

اینو میگم ک بدونین خواسته یا ناخواسته ب سنی رسیده ک در معرض این چیزا قرار میگیره

و مطمئن باشین این چیزی نیس ک بخواد روش تاثیر بزاره،،

منم مثل دخترتون از راهنمایی درسم خوب بود و همچنان چیزی تغییر نکرده

از این بابت نگران نباشین

🕳یه عدد ENTJ🕳

خیلی کامنتای بدی نوشته بودن

حساس نشو دیگه مگه از کامنت های مثبت هیجده بیشتر نیست اینطور حرفهایی تو مدارس زیاده بعد تو الان جلوش بگیری محدودش کنی وضعیت بدتر میشه بهتر نمیشه 

اسی ببین من الان ۱۸ سالمهاز همون راهنمایی هزار بار با چیزایی ک شما الان تعریف کردی مواجه شدم ..و یه ...

ممنونم عزیزم آخه من فکر میکردم از این چیزا اصلا نمی‌بینه هیچ برنامه ای ندارد تو گوشیش میگه دوستم برام فرستاده

حساس نشو دیگه مگه از کامنت های مثبت هیجده بیشتر نیست اینطور حرفهایی تو مدارس زیاده بعد تو الان جلوش ...

وضع جامعه خیلی خراب شده همه اونایی که کامنت گذاشته بودن معلوم بود بچه مدرسه ای آن و حرفهای مثبت ۱۸ زده بودن

وضع جامعه خیلی خراب شده همه اونایی که کامنت گذاشته بودن معلوم بود بچه مدرسه ای آن و حرفهای مثبت ۱۸ ز ...

بخشی از این وضعیت خانواده ها هستن پدر و مادر باهم مشکل دارن نمیان محترمانه مشکلشون باهم حل کنند بدون حضور اون بچه، جلو بچه کت کاری میکنن فحش های ناجور میدن بچه هم میگه اینا میگن منم بگم مشکل نیست دیگه بقیه هم کپی میکنن از رو اون بچه و جامعه داغون میشه 

تو باهاش دعوا راه ننداز صحبت کن در آرامش براش توضیح بده اونم گوش میده جوابهایی میده که ممکنه حتی قانعت کنه