2777
2789
عنوان

ميشه دعا كنيد ازمايشم منفي بشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2417 بازدید | 132 پست
اسی قرص رو کی خوردی ؟تایم استفاده از قرص خیلی مهمه

يك ساعت بعد رابطه هم نشده بود 😭

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین بودم با ۲ تا بچه ولی نهایتا پذیرفتم. الان توی هفته ی ۲۶ م و آروم شدم دیگه

بچم يه سالشه اصلا شرايط ندارم 

اوف كه من چقد كينه اييم 

از روزي كه شوهرم شوخي شوخي اينكارو كرد همون شب فرستادمش قرص بخره هرچي گفت بزار صبح قبول نكردم 

از اون روز هر روزمون دعواس دوروزه كه قيماته

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
يك ساعت بعد رابطه هم نشده بود 😭

یا امام حسین یعنی با قرص امکان بارداری هست 🫨🫨

همیشه فوبیای اینو دارم 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

حالا من باردارم کلا رفت امدی نداشتم.دیروز رفتم تشیع جنازه تو قبرستون.ناراحتم عذاب وجدان گرفتم میترسم ...

عزیزم دیگه رفتی تموم شده، فکر و خیال نکن ، قرآن و دعا بخون فوت کن به شکمت

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا امام حسین یعنی با قرص امکان بارداری هست 🫨🫨همیشه فوبیای اینو دارم

خدا لعنتشون كنه با اين داروهاشون 😭

نه عزیزم. برای راحت شدن خیالت، قران بخون و ذکر بگو

چقدر بگم.دیروز رفتم.من کلا هیچ مراسم یا قبرستون نمیرم اینم چون اشنای نزدیک بود زن عموم بود رفتم.حتی بچه دخترش حامله بود اون نیومده بود ک مادر بزرگش میشد.میگم نکنه اشتباه کردم رفتم

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بچم يه سالشه اصلا شرايط ندارم اوف كه من چقد كينه اييم از روزي كه شوهرم شوخي شوخي اينكارو كرد همون شب ...

من همین شرایط رو دارم و در کنارش شاغل هم هستم. ولی چیزیه که اتفاق افتاده؛ حداقل سخت ترش نکنیم. 

عزیزم دیگه رفتی تموم شده، فکر و خیال نکن ، قرآن و دعا بخون فوت کن به شکمت

کلا قبل خواب من ذکر میگم میخابم ولی فوت نکردم رو شکمم

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من همین شرایط رو دارم و در کنارش شاغل هم هستم. ولی چیزیه که اتفاق افتاده؛ حداقل سخت ترش نکنیم.

منم 

من كه ميندازم فقط التماس خدا ميكنم منو به گناه نندازه

حالا من باردارم کلا رفت امدی نداشتم.دیروز رفتم تشیع جنازه تو قبرستون.ناراحتم عذاب وجدان گرفتم میترسم ...

چیزی نمیشه،بخاطر انرژی منفی میگن بهتره از غم واندوه به دور باشی،ولی اگه پیش اومدم چیزی نمیشه،من بارداریم همزمان شد با فوت پدر وبرادرم،چیزی نشد