سلام بچه ها خوبین نمیدونم واقعا چرا شوهرم همش از خاطرات گذشتش با دوست دختراش میگه کارایی که اصلا برای من نکرده💔باهاش دیگه امشب بحثم شد تازه پشیمونم نیس
۱۰ سال؟! ببین اصلا جلوش ضعف نشون نده چرا گریه کردی؟ بدتر عزت نفستو اووردی پایین بهش با زبون خوش بفهمون ک علاقه ای ب شنیدن کثافت کاریاش با دیگران نداشتی بهش بگو خودش دوسداره تو از عشق و عاشقیات با پسرای دیگ بگی؟ چ حسی از شنیدنشون پیدا میکنه
گفتم گفت خب پس دیدی با کسی قبلاً بودم میگم دارم مثال میزنم دیونه می گفته من با کسی بودم
ساده گیرت اوورده از اوناشه از اون زرنگا حرف توو دهنت میذاره خودش هرکاری کرده بعد ب تو انگ میزنه؟! بهش بگو متاسفانه جزء افتخارات من با کسی بودن ب حساب نمیاد! جز کسرشان هست برای من این اتفاق
ساده گیرت اوورده از اوناشه از اون زرنگا حرف توو دهنت میذاره خودش هرکاری کرده بعد ب تو انگ میزنه؟! ب ...
واقعا دیگه دست و دلم ب هیچی تو خونه نمیره اینقدر داغون و خستم بهش میگم هر غلطی کردی به من نگو باشه نوش جون همتون هرچی بوده فقط به من نگو ازت دارم زدهمیشو. بهت سرد شدم از چشم میوفتی دوباره میگه ۴سالع اینه وضع
واقعا دیگه دست و دلم ب هیچی تو خونه نمیره اینقدر داغون و خستم بهش میگم هر غلطی کردی به من نگو باشه ن ...
حق داری ولی باید بجنبی اولاً حواست باشه بچه دار نشی تا این درست نشده اخلاقش دوماً برو پیش مشاور جدی میگم حتما برو سوماً ب خودت خیلی برس ب خودت اهمیت بده ظاهر خوب عطر لباس قشنگ موهات رنگ کرده باشه آرایش داشته باش