2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 94 پست
خر خودشه با احترام! بهش بگو آره راس میگی اگ تپه هاتو نمیگفتی انگورخوب نصیب شغال ک تو باشی نمیشد!

الان که دیگه خیالش راحت شده میگه برو خونه بابات چند ماه یا بازم یه ربع سکه میندازم جلوت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲۵اون۳۵۱سال

۱۰ سال؟! ببین اصلا جلوش ضعف نشون نده چرا گریه کردی؟ بدتر عزت نفستو اووردی پایین بهش با زبون خوش بفهمون ک علاقه ای ب شنیدن کثافت کاریاش با دیگران نداشتی بهش بگو خودش دوسداره تو از عشق و عاشقیات با پسرای دیگ بگی؟ چ حسی از شنیدنشون پیدا میکنه

۱۰ سال؟! ببین اصلا جلوش ضعف نشون نده چرا گریه کردی؟ بدتر عزت نفستو اووردی پایین بهش با زبون خوش بفهم ...

گفتم گفت خب پس دیدی با کسی قبلاً بودم میگم دارم مثال میزنم دیونه می گفته من با کسی بودم

چرا همچین حرفی زده بهت؟ تو حرف طلاق زدی؟؟؟؟؟ خیالش از چی راحت شده؟؟؟؟؟

ن من حرفی از طلاق نزدم خودش گفت خانواده من  از اون خانواده هان ک دختر مطلقه خونشون راه نمی‌دن اینم شوهرم می‌دونه برای همین خیالش راحته

گفتم گفت خب پس دیدی با کسی قبلاً بودم میگم دارم مثال میزنم دیونه می گفته من با کسی بودم

ساده گیرت اوورده از اوناشه از اون زرنگا حرف توو دهنت میذاره  خودش هرکاری کرده بعد ب تو انگ میزنه؟! بهش بگو متاسفانه جزء افتخارات من با کسی بودن ب حساب نمیاد! جز کسرشان هست برای من این اتفاق

ن من حرفی از طلاق نزدم خودش گفت خانواده من از اون خانواده هان ک دختر مطلقه خونشون راه نمی‌دن اینم ش ...

برو پیش مشاور جدی میگم بهت ب شوهرتم نگو ک میری پیش مشاور  برو ازش مشورت بگیر راهکار بگیر خیلی کمکت میکنه

ساده گیرت اوورده از اوناشه از اون زرنگا حرف توو دهنت میذاره خودش هرکاری کرده بعد ب تو انگ میزنه؟! ب ...

واقعا دیگه دست و دلم ب هیچی تو خونه نمیره اینقدر داغون و خستم بهش میگم هر غلطی کردی به من نگو باشه نوش جون همتون هرچی بوده فقط به من نگو ازت دارم زدهمیشو. بهت سرد شدم از چشم میوفتی دوباره میگه ۴سالع اینه وضع

واقعا یعنی میگ من با دوست دخترم مقگثلا براش تولد گرفتم یا میگه اینجوری بوسش کردم یا فلان کار کردیم؟ب ...

آره واسش تولد گرفته بود فلان کرده بود ۴سالع هیچ تولدی برام نگرفته ته تهش یک کیک 

برو پیش مشاور جدی میگم بهت ب شوهرتم نگو ک میری پیش مشاور برو ازش مشورت بگیر راهکار بگیر خیلی کمکت م ...

رفتم میگه شوهرت افسردگی داره مشکل داره اون باید بیاد درمان بشه

واقعا دیگه دست و دلم ب هیچی تو خونه نمیره اینقدر داغون و خستم بهش میگم هر غلطی کردی به من نگو باشه ن ...

حق داری ولی باید بجنبی اولاً حواست باشه بچه دار نشی تا این درست نشده اخلاقش دوماً برو پیش مشاور جدی میگم حتما برو   سوماً ب خودت خیلی برس ب خودت اهمیت بده ظاهر خوب عطر لباس قشنگ موهات رنگ کرده باشه آرایش داشته باش