2777
2789
اوههههه ول کن به لباسش گیر نده حالا مگه چیا میکنه تن؟بگ و لش تیپ میزنه لابد؟!

بابا کلا کت شلواریه . بعد عین منگولا رفته یه هودی زشت زرد خریده کفری شدم هرچی دهنم دراومد گفتم

🌵! English language **At club time *engaged💗

من هم ازخانواده ام عصبیم هم ازعشقم چندسال دوست بودیم تهش منو ول کردخیانت کردرفت بازنیکه بیوه بود بچه ...

ولش کن به تخم چپ اسب زورو بگیر برات مهم نباشه

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا کلا کت شلواریه . بعد عین منگولا رفته یه هودی زشت زرد خریده کفری شدم هرچی دهنم دراومد گفتم

ببخشید خنده گرفت خخخخخ.یاد ی سریال افتادم اسمش فک کنم بود وقتی که با مادرت آشنا شدم ی مردی بود کلا تیپ اسپرت میزد بعدش دید دوست دخترشو ی کت شولاری برده اونم کت شلواری شد کلا با کت شلواره.هودی زرد که خوبه بد نیست حالا تو ی بار براش لباس بخر اونی که دوست داری بهش بفهمون اینجوری دوست داری

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

ببخشید خنده گرفت خخخخخ.یاد ی سریال افتادم اسمش فک کنم بود وقتی که با مادرت آشنا شدم ی مردی بود کلا ت ...

عقل ندارع تو همچی باهوشه جز اینچیزا

نداره ولی انقدر حالم بده مشکلاتم فشارمیاره بهم تایپیک آخرموبخون

هممون تو ایران داریم بگا میریم فقط بخاطر مشکلات دیگه عصبی میشیم به همجامون فشار میاد

عقل ندارع تو همچی باهوشه جز اینچیزا

حالا درستش میشه دو سه بار بهش تشر بزن لباس بگیر براش یا عکس اون لباسو بفرست سر عقل میاد