2777
2789
یه شهیدی می‌گفت برای آرزوهای بزرگ؛ توسل به حضرت زهرا سلام الله علیهم کنید و برای آرزوهای کوچیک؛ توسل ...

آن شاالله که ما زنان با حفظ حجاب زهرایی و زینبی ؛ در کنار فرزندانمان؛ در خانه یا مشغول کار بتونیم راه و منش شهدا رو ادامه بدیم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کردم باید۴٠داشته باشی که انقدر در حسرت خواستگاری۱۹سالگی که واسه ازدواج زوده

کلا قصد ازدواج ندارم😂😂 ولی دوستام میگن فلانی نگام کرد فلانی کراشه روم فلانی خواستگاری کرده از مامانم دلم می خواست بدونم من کلا خنگم نمیگرم حالا واقعا نبوده؟

دلم را بشنو که شنونده ای جز تو ما را نیست ❤️

خب نمی خوام شوهر کنم ولی تا حالا نشده یه پسر بیاد بگه شماره بدم به مسخره یا جدی اصلا یا همکارامم اصل ...

حالا پسر چه پخی هست که محتاج توجهشونی؟؟ 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

حالا پسر چه پخی هست که محتاج توجهشونی؟؟

محتاج نیستم 

ولی همیشه برام سواله منم کسی بوده خوشش بیاد از من ؟ 

من دوست دارم جلو دوستام بگم اره منم داشتم ولی دوست ندارم نه اینکه نداشتم کلا

قیافت چطوره دیگ ملا ازدواج سنتی خیلی کم شده نگران نباش همه چی قسمته

شوهر نمی خوام فقط دوست دارم دوستام میگن فلانی خواستگاری کرده کراش داره روم منم بگم خیلی بده اونا هی میگن تو جیزی برای گفتن نداشته باشی

درد# مشترک😂

البته تو سنت خیلی کمتره 

ولی کامل درک میکنم منم همین حسو دارم 

تا یه مدت که اصن هیچکسیییی نبود با اینکه قصدم نداشتم همه خیلی جدی و معمولی برخورد داشتن برام سوال شده بود عین تو با اینکه اطرافم دختری نبود پیشنهاد نداشته باشه 

حالا این یه سال که گذشت چن جا رفتم خواستگار پیدا شد ولی سنتی همونام یا خیلی سنشون بیشتر بود یا کوچیک تر بودن😂😂😂 

خودم که فک نمیکنم مشکلی داشته باشم نمیدونم قضیه تو بخت هس یا یه چی دیگه🤔😂