2777
2789

3

6

11

20

22

29

8

9

10

14

18

27

28

29

30

بسم الله الرحمن الرحیم

💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن💎

°•○●°•🍃🌸🍃•°●○•

🌼خیلی ممنون از همکاریتون دوستای خوبم🌼

💐  اجرتون با خدا و قرآن باشه عزیزان دل💐

⚜برای تلاوت این جزها از شنبه ۸ آذر الی جمعه ۱۴  آذر فرصت داریم🥰

ثوابی از ختم این هفته را به مناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها ؛ هدیه می‌کنیم به محضر ایشان🌸

ثوابی از ختم این هفته را همچنین هدیه می‌کنیم به محضر همه شهدای گمنام❤️

و با آرزوی سلامتی رهبر عزیزمون؛ و توفیقات روزافزون ایشان؛و باامید اینکه تا ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف ؛ سایه رهبر فرزانه و عزیزمون بالای سرمون باشه 🙏

همچنین ثوابی ازین ختم برسد به دست همه کسانی که نمی‌شناسیم ؛ ناخواسته در حقشون مرتکب ظلمی و حق الناسی شدیم  🌸

همچنین انشاالله به برکت این ختم قرآن ؛ هر چه زودتر مردم مظلوم فلسطین به آزادی و آرامش برسند ...آمین 🙏

و همچنین به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه ❤️🌸🙏

⚜و همچنین ثوابی از تلاوت این ختم برسه به روح تمامی اموات درگذشته ما که دستشون از این دنیا کوتاست🤲🍂

الهی آمین

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

@جان_و_جهانم‍ 

@گلنص‍ 

@سارینوسورنا‍ 

@noshabe_meshkii‍ 

@mina7566‍ 

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

@sosoo7049‍ 

@ارسطوداداشپرستو‍ 

@مامانسیدعلیرضا75‍ 

@mrym1822‍ 

@آلینامم‍ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@هایییییییییدی‍ 

@باروکا‍ 

@fjjj444‍ 

@eli25‍ 

@f_alone‍ 

@hosnaaa4‍ 

@zahra1994‍ 

@بانویتابستان71‍ 

@mnooo‍ 

@رزآتشین‍ 

@parsa1399‍ 

@فادیان‍ 

@ازهار_۶۳‍ 

@تابان_در_شب‍ 

@هلن1‍ 

@تازه_وارد_نینیسایت۲۲‍ 

درود وقت بخیر جز ۳۰ با من

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

درود وقت بخیر جز ۳۰ با من

قبول باشه عزیزم 

سجده واجبش را از قلم نندازی

قبول باشه عزیزم سجده واجبش را از قلم نندازی

فدای شما

ممنون از یادآوری تون ❤️❤️

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

سلام عزیزم جزء 29ان شاء الله از همگی قبول باشه و حاجت روا باشید

قبول باشه انشالا عزیزم 

حاجت روا شی

عزیزم ممنون ازدعوتت خداخیرت بده منم جز۳روبرمیدارم

سلام هایدی جان

شما توسط شخص دیگه ای دعوت میشی 

من وسیله م