2777
2789
عنوان

آهنگ بازا بیایین 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 267 پست
دیدم .دیدم دستاتو گرفته بود . من احمقو باش فکر میکردم فرشته بود

دوری و من دیگه ته دنیام قلبت نوک قله ی قافه منکه تو زندگیم هیچکی نیست چه دروغی دارم بگم آخه

من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی  تو نقش جهان، هر وجبت ترمه و کاشی 

ت

تو شدی مثل خون تو رگام حالم قلبم روز شبامی 

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو شدی مثل خون تو رگام حالم قلبم روز شبامی

👏🏻

حرف

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

دوری و من دیگه ته دنیام قلبت نوک قله ی قافه منکه تو زندگیم هیچکی نیست چه دروغی دارم بگم آخه

👏🏻

ت

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

👏🏻حرف

الف

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

الف

اگه چشمات منو میخواس،  تو نگاه تو میمردم

اگه دستات مال من بود، جون به دستات میسپردم 

تو یه تیکه از قلبمی تو قشنگترین همدمی من شدم حبس چشای خوشگل تو

بگو 

تو که چشمات خیلی قشنگه رنگ چشمات خیلی عجیبه

حرف بگو

الف

با ف