2821
2789
عنوان

چرا پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 44 پست

خودت میگی مذهبی

اصلا دختر امروزی رو اونقدری آویزون و افتاده میبینن خیلیاشونو نیازی نمیبینن برای این ها تلاش کنن باهاشون برن زیر یه سقف

زیباترین دختران جهان دختران کار، دختران روستاها و دختران بلوچ هستند که در فقر مطلق «زیبایی» را با سادگی، همدلی، عشق و تلاش معنا می کنند! ...نه دخترانی که در نهایت ناز و نعمت با همه گونه ابزار و ترفندها تلاش می کنند تا خود را در نظر ظاهر پسندان زیباتر جلوه دهند و ارزش انسانی خود را در حد کالایی تبلیغاتی که در معرض نمایش و فروش باشد به زیر می کشند!! به امید بیداری!!🙏🏻😏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه پسر مذهبی؟

بعضی ها مذهبی نیستن خودشون رو مذهبی نشون میدن

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
خودت میگی مذهبیاصلا دختر امروزی رو اونقدری آویزون و افتاده میبینن خیلیاشونو نیازی نمیبینن برای این ه ...

پس چجوری نیاز جنسیشونو برطرف میکنن؟

خودت میگی مذهبیاصلا دختر امروزی رو اونقدری آویزون و افتاده میبینن خیلیاشونو نیازی نمیبینن برای این ه ...

چند درصد دخترا آویزون هستن الان؟؟

یعنی نمیشه دختری که آویزون نباشه پیدا کرد؟؟

عجب

پس چجوری نیاز جنسیشونو برطرف میکنن؟

مثل غذا خوردن نیست که نکنن بمیرن 

زیباترین دختران جهان دختران کار، دختران روستاها و دختران بلوچ هستند که در فقر مطلق «زیبایی» را با سادگی، همدلی، عشق و تلاش معنا می کنند! ...نه دخترانی که در نهایت ناز و نعمت با همه گونه ابزار و ترفندها تلاش می کنند تا خود را در نظر ظاهر پسندان زیباتر جلوه دهند و ارزش انسانی خود را در حد کالایی تبلیغاتی که در معرض نمایش و فروش باشد به زیر می کشند!! به امید بیداری!!🙏🏻😏

چند درصد دخترا آویزون هستن الان؟؟یعنی نمیشه دختری که آویزون نباشه پیدا کرد؟؟عجب

والا الان دخترای آفتاب مهتاب ندیده موندن زمین دخترای آویزون گرفته میشن

چطور متوجه بشیم؟

اگه باهاش یکم رفت آمد کنی و اخلاق و رفتارش رو ببینی متوجه میشی

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز