2777
2789
عنوان

هققق هقققق کلاس اولی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 35 پست
با مادرای دیگه صحبت کنید اگه اونا هم موافق بودن یکی که سرزبونا دارتره با معلم مودبانه صحبت کنه یکم ...

بجز اینا کلی هم کلیپ از زمان کرونا ضبط کرده برامون میفرسته هر روز نگاه کنیم 😭😭😭😮‍💨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم واقعا سخته . 

منم پسرم خسته میشه همکاری نمیکنه اصلا . 

از ظهر شروع میکنیم . بین هر بخش درسش بهش استراحت میدم و یه جایزه تعیین میکنم . 

هر چقدر هم جیغ زد و گریه کرد اصلا توجه نکن انگار که نشنیدی و دعواش نکن . یکم بگذره اروم میشه بعد بهش استراحت بده .

و البته تکالیف اخر هفته رو تقسیم کن تو هر ۳ روز انجام بده که رو هم جمع نشه . 

زیادم سخت نگیرید تو مقطع ابتدایی تا جایی که توان داره بگو بنویسه و به معلم اطلاع بده . اگه هر روز زیاد مشق میده با مادر های دیگه برید مدرسه و به معلم بگید تکالیف رو کمتر کنه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

خیلی خیلی زیاده برا کلاس اول زنگ بزن اداره گزارش بده خودشون خیلی خوب پیگیری میکنن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

از بعضی معلمای کلاس اول متنفرم بچه هارو روانی میکنن

من رئالی نیستم ! من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️... بد ضربه خوردم ازت ،کاش میشد تو آدم خاص زندگیم همسایه دیوار به دیوار مون بودی ، صبح که بیدار میشدم از پنجره نگات میکردم تا خسته شم ..🤗🌟

الهی داد نزن تا دی فشرده کار کن بعدش ازاد میشی یکم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اصلا داغون میشه آدم بچه های حالا حرف گوش کن نیستند تا دبیرستان همینه

وقتی خسته میشه شروع میکنه گریه 

بچم داغون شده فشار روش زیاده آخه زن حسابی اینهمه روخوانی میخوای چیکار همون درس حدید رو بگیر