2777
2789
عنوان

خاستگارم😭وای توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای بااین آدم سخته کنار اومدن چقد سختگیر وخشک رفتارش اصلا انعطاف نداره شغلش چیه ؟

وا دو روز آشنا بشه دختر چرت بگه اون تقصیر کارههههه. مرد دوست داره زنش با کلاس باشه دوتا کتاب بخونه از الان شوخی بی کلاس نکنه

وا دو روز آشنا بشه دختر چرت بگه اون تقصیر کارههههه. مرد دوست داره زنش با کلاس باشه دوتا کتاب بخونه ا ...

این آدم عصاقورت داده به دردت نمیخوره ببین کی گفتم پس فردا تو مشکلات وبیماری بچه تو اون بل بشو میگه کتابی حرف بزن باکلاس گریه کن 

یچیزی بگید از دلش درارم

مگه چی گفتی که از دلش دربیاری آخه😒

فقط از این به بعد مثله خودش رفتار کن خشک دیگه چیزی که گفتیو تکرار نکن

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
این آدم عصاقورت داده به دردت نمیخوره ببین کی گفتم پس فردا تو مشکلات وبیماری بچه تو اون بل بشو میگه ک ...

ماست هارو قاطی قیمه ها کردی. این همه پزشک مهندس تحصیل کرده با کلاس زمان مشکلات هم پشت خانواده.  و کلی هم خیانت کار و بد جنس که حرف زدن بلد نیست به شوخی احترامات از وسط برمیدارن گیر داده یه چی بی مورد گفتی اصرار به ثابط کردنش داری