2777
2789
عنوان

کنکوری

154 بازدید | 29 پست

سلام من پشت کنکوری ام از اول ابان شروع کردم مثلا ولی جمعا تو یه ماه ده ساعتم نخوندم 

همش امروز و فردا میکنم، حوصله درس خوندن ندارم اصلا با اینکه خیلییییی دلم میخواد درس بخونم خیلی ولی اینگار یه چیزی درونم هست که نمیزاره پاشم درس بخونم و شدیدا معتاد گوشی ام و هرکاری میکنم نمیتونم ازش دل بکنم امسالم حتما حتما حتما قبول شم 

میشه بهم پیشنهاد بدین چیکار کنم

چندساله توی این چرخه گیر کردم ولی امسال خیلی مصمم تر هستم که تغییر کنم و قبول شم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نمیتونی کنترل کنی اکانتاتو حدف کن گوشیتو بزار رو حالت تمرکز یا بده دست یکی از اعضای خانواده نگهش ...

ببین خب گوشی یکی از دلایل هست من حتی گوشی هم که نباشه سمت درس نمیرم با اینکه واقعا هم هدفم برام مهمه هم خیلی دوست دارم بهش برسم و تلاش کنم براش از این ورژن خودم خسته شدم واقعا

ببین خب گوشی یکی از دلایل هست من حتی گوشی هم که نباشه سمت درس نمیرم با اینکه واقعا هم هدفم برام مهمه ...

میتونی برا ماه اول مشاوره بگیری راه بیوفتی

من خودم نمیخوندم تا مشاور گرفتم

قاتل روانی دوقطبی
پشت کنکور موندن خیلی سخته؟ من امسال پشت نموندم رفتم دانشگاه

منم پشت کنکورم داغون

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

من بااهنک درس میخوندم الان فهمیدم اشتباهه اصلا نمی‌تونم 

عصابم خورده الان چیکار کنم

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

ب روز نتایج فک کن

دوس داری قبول نشی گریه کنی هرکی زنگ بزنه عصابت خورد بشه 

یا قبول بشی و با کلیییی خوشحالی شبا از ذوق خوابت نبره هرکی هم ک زنگ بزنه با افتخار بگی قبول شدم

به اون روزا فک کن انگیزه بگیر

بالاخره شد اونیکه میخواستم...