2777
2789
صد سال سیاه میخوام نگاه نکنه دختر خوب بعدشم درسته پول خوبه خیلی هم خوبه ولی همه چیز نیست

اتفاقا تو این دوره ک پول همه چیزهه

من قصد توهین ندارم ولی خب زن سپهر حیدری و امثال اون وااااقعااا نمیان زن داداش تو بشن ک ترسیدی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همسر سپهر حیدری خودشون ثروتمند بودن اولین بار سپهر با ایشون تو نیوکمپ بازی الکلاسیکو دیدن بعد ازدواج ...

خب بالاخره بازیکن مطرحی بوده یه چیزی داشته ک زنش شده من نمیگم زن سپهر حیدری خ ر ا ب هم هست هرکسی سبک زندگی خودشو داره چون فقط بخاطر مدل بودنش استایلی میزنه و ویدیوهایی میگیره ک بنظر ایرانیا درست نیست پس همچین کسی به داداش استارتر نمیچسبه

همسر سپهر حیدری خودشون ثروتمند بودن اولین بار سپهر با ایشون تو نیوکمپ بازی الکلاسیکو دیدن بعد ازدواج ...

پس چرا تو خونه یارو قیافه شو از نو کوبوند و دوباره ساخت

اتفاقا تو این دوره ک پول همه چیزههمن قصد توهین ندارم ولی خب زن سپهر حیدری و امثال اون وااااقعااا نمی ...

مگه زن حیدری چیکار کرده؟من نه اهل فوتبالم ونه اخبار .میام اینجا متوجه میشم یه ژری چیزا رو

یعنی برادر شما در حد سپهر حیدری پولو شغل و جایگاه اجتماعی داذه که این دو رو باهم مقایسه کردین؟!

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

اتفاقا تو این دوره ک پول همه چیزههمن قصد توهین ندارم ولی خب زن سپهر حیدری و امثال اون وااااقعااا نمی ...

خداروشکر وضع مالی برادرم بد نیست ولی پول همه چیز نیست مهندس کشاورزی هست دو تا نیسان صفر کیلومتر داره یه مغازه لوازم یدکی موتور سیکلت داره 

مگه زن حیدری چیکار کرده؟من نه اهل فوتبالم ونه اخبار .میام اینجا متوجه میشم یه ژری چیزا رو

یه موزیک ویدیو داشته با ساسی ک لباس باز پوشیده و ژست های س س ک ی ک اونم برای کسایی ک خارح کشورن طبیعیه ایرانیا بعدش میگن ک طرف خ ر ا ب ه

خب بالاخره بازیکن مطرحی بوده یه چیزی داشته ک زنش شده من نمیگم زن سپهر حیدری خ ر ا ب هم هست هرکسی سبک ...

بله منم منظورم همین بود درسته 

در کل خانواده های ایرانی خیلی جالب هستن 

فکر نکنم روزی هانده ارچل رو هم بعنوان عروس بپذیرن

میگن در حد ما نیستش 😐

تخریب و توهین و حسادت موج میزنه داخل ایران 

آقایونی که بشینن کلیپ آنچنانی هم ببینن ذیصلاح نیستن

از نظر من بشخصه البته

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

یعنی برادر شما در حد سپهر حیدری پولو شغل و جایگاه اجتماعی داذه که این دو رو باهم مقایسه کردین؟!

نه در اون حد اندازه تلاشش داره مهندس کشاورزی هس به زبان انگلیسی مسلطه دوتا نیسان صفر داره یه مغازه لوازم یدکی موتور سیکلت داره ولی باید بازهم تو ازدواج دقت کرد 

خداروشکر وضع مالی برادرم بد نیست ولی پول همه چیز نیست مهندس کشاورزی هست دو تا نیسان صفر کیلومتر داره ...

خخخخ عزیزم بنظرم با این ثروتتون اعتماد به نفستون زیادی بالا نیست

پس چرا تو خونه یارو قیافه شو از نو کوبوند و دوباره ساخت

قبلش هم زیبا بودن داخل ایران 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

[QUOTE=402576655]نه در اون حد اندازه تلاشش داره مهندس کشاورزی هس به زبان انگلیسی مسلطه دوتا نیسان صفر داره یه مغازه ل ...[/QUOTE

طبیعی هست همه باید در ازدواج دقت کنن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

مهم اینه با تلاش و زحمت خودش بوده نه رانت و دزدی

چه ربطی داره؟ 

شما داری میگی میترسم یکی مثل زن سپهر حیدری گیر داداشم بیوفته میگم با این موقعیت نمیاد سراغتون نترس