2777
2789
عنوان

با عروس مغرور چه رفتاری میکنین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3989 بازدید | 61 پست

خیلی راحت ازش بپرس چرا نمیای بیرون اگر دیدی جوابش از کم رویی و خجالت بود که یه کم شوخی و اینا بزن تنگش که بیشتر احساس راحتی و خانواده بودن بهش دست بده اگرم دیدی جوابش بی ادبی و تکبر و جلب بازی بود مثل خودش روک و دندون شکن جواب بده فکر نکنه خبریه هروقتم رفتی خونه مادرت تو اتاق بود انگار که نیست اصلا حرفی ازش نزن سراغی ازش نگیر

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خیلی برام سخته بیشعور مثلا پامم شکسته دلم ميخواد بشورمش 😤

من که چند ساله سکوت کردم اما چند وقته که دیگه جپاب بلبلی هاش رو میدم دیگه تحمل هم حدی داره خودش رو عاقل عالم میدونه

التماس دعا
خب ازاونجایی ک من خودمم عروسم نمتونم نظر بدم ....آخ کلی گفتی چیزی باید باش بینتون ک اونجوری رفتارمیک ...

من خودمم  غیر منطقی  نیستم کاریم بهش ندارم اصلا نميفهمم واسه چی اینجوریه 

اخی  خدا شفاش بده به حق این ماه عزیز

ممنون عزیزم انشاالله خدا همه مریضارو شفا بده  

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
انشاالله خدا شفاش بده 

مرسی از دعای قشنگت انشاالله

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

هیچ کار خاصی نمیکنم عروس کوچیکه ما هم اینطوریه تا وقتی شوهرش هست گه هست شوهرش نباشه میره تک و تنهاطبقه بالا اصلا نمیاد پایین ما هم کار به کاریش نداریم شاید ذاتش اینطوریه که دوس داره تنها باشه از کجا معلوم مغروره

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
واقعا خیلی برام سخته بیشعور مثلا پامم شکسته دلم ميخواد بشورمش 😤

خب اين نه مغروره نه خجالتي...كمبود داره بنده خدا.....ميخواي بشوريش؟بقول دوستان يجوري رفتار كن كه انگار نيست.....اگه اومد بيرون گفت سلام فقط بگو سلام .....همين.....سواليم پرسيد كوتاه جواب بده....قشششششنگ شسته ميشه.

من خودمم  غیر منطقی  نیستم کاریم بهش ندارم اصلا نميفهمم واسه چی اینجوریه

پس ولش کن هروختم ازاتاق اومد بیرون بگو اومده بودم توروببینم ک توهم تواتاق خواب بودی نخاستم مزاحمت بشم  بذا یکم خجالت بکشه باهاش اعلان جنگ نکن ازحالا

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.