2777
2789
عنوان

در چه حالین💃

| مشاهده متن کامل بحث + 3008 بازدید | 352 پست
هعی ... روز دومه کمرم درد می کنه...

من از دیروز درد شدید امروز صب بلند شدم دیدم بعلهههه اومده 🥲💔

و ج‍‌ه‍‌ان‍‌ س‍‌ت‍‌ای‍‌ش‍‌ م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ـב اص‍‌ــالتـlor را❤️‍🔥🔗؛ ️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نشستم رو مبل پاهامو رو میز دراز کردم ی چای زنجبیل خوردم منتظرم شوهرم سیب زمینی بیاره کتلت بذارم

خسته نباشی نوش جونتون قلبگم🩷🫂

واقعا خواب نزاشته برام انقدر که خر و پف میکنه هی تکونش میدم ساکت میشه و باز ادامه!!!!

مامان من میگفت موهامو میزدم ب لب و دماغش بیدار میشد🤣🤣🤣🤣🤣

عالیه عالیم مامانمینا میخان برن مراسم من باید یه جزغله بچه رو نگه دارم 🥲🥲😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

خسته نباشی نوش جونتون قلبگم🩷🫂

فدات شم 💓

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

لقمه برام اورد گفت یه تیکه رو بخور گریه کنان گفتم کمه خبلی گشنمه گفت دیگ‌پاشو بیا سر سفره

گریه کنان؟خسته نباشی😂

خودش شد🤣🤣خودش میخارید هرچی در رفت دید ن نمیتونه باید بگیره

عالیههه ایشالا خوشبخت شین قلبگم💋

چن وقت با هم بودین؟

مامان من میگفت موهامو میزدم ب لب و دماغش بیدار میشد🤣🤣🤣🤣🤣

بیدار بشه بازم می‌خوابه و باز خرو پف میکنه 😂 تازه یکماهه ازدواج کردم وعادت ندارم کسی کنارم بخوابه 🙄همیشه تو اتاق خودم تنها بودم و سکوت مطلق بود 😅 😅 

وایییی من از دیروز همشششش با کل خونه دعوا میکنم بخدا دست خودم نیست🤣🤣

خو واقعا رو مخ ادم میرن، ولی چیزی که هست روزای دیگه ادم تحملش بیشتره، تو این دوره ادم کشس نداره واقعا

چقدر زود دیر شد، حیف💔
عالیه عالیم مامانمینا میخان برن مراسم من باید یه جزغله بچه رو نگه دارم 🥲🥲😂

خاهر یا برادرتو؟😂😂

درکت میکنم خودمم همینطور بودم خداروسکر بزرگتر شدن🤣🤣