2777
2789
عنوان

در چه حالین💃

| مشاهده متن کامل بحث + 3019 بازدید | 352 پست
پس نزدیک میشیممممم 💃چرا نزاشتن لکی یاد بگیرینننن🤣🤣کریم خان لر بوده یا لک؟اخه اینجا لر و ترک داریم ...

😂😂😂😂والا بابام میگ لک بوده ببین گلم لک از لر و کرد میاد دورت بگردم تقصیر مامانم بوده نذاشت یاد بگیریم😂😂😍😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

😂😂😂😂والا بابام میگ لک بوده ببین گلم لک از لر و کرد میاد دورت بگردم تقصیر مامانم بوده نذاشت یاد ب ...

اره اره میدونمم😂😂😂

اخ اخ ماماننننن😂😂😂

و ج‍‌ه‍‌ان‍‌ س‍‌ت‍‌ای‍‌ش‍‌ م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ـב اص‍‌ــالتـlor را❤️‍🔥🔗؛ ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂والا بابام میگ لک بوده ببین گلم لک از لر و کرد میاد دورت بگردم تقصیر مامانم بوده نذاشت یاد ب ...

اره اره میدونمم😂😂😂

اخ اخ ماماننننن😂😂😂

اره اره میدونمم😂😂😂اخ اخ ماماننننن😂😂😂

🤪😂😂😂

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

😂🫠🩷

جیگر منی♥️♥️😘🤪

نفس منییی🩷🫠🫂

😘😍

کلا زندگیا تکراری شدن خودمم همینطورم تازه شما ک بهترین من ک درس میخونم چی💔🥲

وای خداروهزار بار سپاس که درس نمیخونم اعصابشو ندارم 🤭🔪

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛

وای خداروهزار بار سپاس که درس نمیخونم اعصابشو ندارم 🤭🔪

بخدا اعصاب قوی میخواد درس خوندن😢💔

بغض دارم.........حس میکنم دنیا برام تموم شده

منم منم منم

اینقد گریه کردم ک نفسم بالا نمیومد💔