2777
2789
الان خیلی گرون شده آرزومه عمل کنم منم همین مشگل دارم

اره راست میگی... ورزش هایی انجام بده که تمرکزش رو اون ناحیه ها باشه تا چربی که اون قسمت داره اب شه 

خوب...راستش ماجرا از این قرار گاهی چیزای درست هموناین که دوست نداریم بشنویم:)!

عزیزم اینا نشانه چیه ؟

اینا علائم غلبه صفراست که ریشه یسری مشکلات و بیماریهاست که  درکنار درمان اون بیماری باید اصلاح مزاج بشه تا بیماری ریشه ای درمان بشه 

کسانی که خیلی لاغرن و هرچقدم تغذیه شون خوب باشه اما چاق نمیشن یا به سختی چاق میشن به غلبه صفرا مربوطه ولی بازهم با درمانگر مجرب مشورت کن شاید علت دیگه ای داشته باشه رو اسم کاربریم بزن صفحه اول تاپیکمو بخون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همرووو دارم

اینا علائم غلبه صفراست که ریشه یسری مشکلات و بیماریهاست که  درکنار درمان اون بیماری باید اصلاح مزاج بشه تا بیماری ریشه ای درمان بشه مثل کم خونی و..‌...

کسانی که خیلی لاغرن و هرچقدم تغذیه شون خوب باشه اما چاق نمیشن یا به سختی چاق میشن به غلبه صفرا مربوطه ولی بازهم با درمانگر مجرب مشورت کن شاید علت دیگه ای داشته باشه رو اسم کاربریم بزن صفحه اول تاپیکمو بخون 

یعنی از تیروئیده؟

احتمال‌داره‌‌دختر‌خواهر‌شوهر‌منم‌خیلی‌لاغر‌بود‌‌اصلا‌وزن‌اضافه‌نمی‌کرد‌رفت‌آزمایش‌‌داد‌‌مشکل‌تیروئیدداشت

لطفا‌واسم‌دعا‌کنید‌مشکلم‌حل‌بشه‌‌‌‌خدا‌انشاالله‌گره‌از‌کارهاتون‌باز‌  کنه

اره خوندم تهرانم

تهران تعداد درمانگرا زیاده و چند پزشک هم درمانگر طب اسلامی هستن

برا منطقه خودتونو میخوای یا هرجا که خوب باشه، من دو درمانگر مجرب رو میشناسم میخواین درخواست دوستی بدین لینک کانالشون بفرستم یا بگین کدوم منطقه تهرانین لیست درمانگرای همونجارو بفرستم