2777
2789
عنوان

وای خدای من چه ترسناک

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 26 پست
اره عشقم کجای کاری🥲🥲

واقعا ؟

بعد برای من چه اتفاقی میفته؟

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

همیشه برای منم سواله!! حتی به زبان نیاوردم و فقط بهش فکر کردم اما یهویی اومده...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هروقت در مورد هرچی حرف میزنم تبلیغ اون برام میاد بله اونا همه چیزو شنود میکنن و کلیه اطلاعات کارب ...

من دفعه اول بود برام این اتفاق افتاد 

ولی شنیده بودم میگفتن شنود دارن

اگه از تو گوشی پاک شون کنیم باز شنود میکنن؟

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
من دفعه اول بود برام این اتفاق افتاد ولی شنیده بودم میگفتن شنود دارناگه از تو گوشی پاک شون کنیم باز ...

اگه حذفش کنین ک خیلی بهتره 

ولی الان گوگل و کروم و گوگل مپ و بیشتر برنامه های گوشی اطلاعات کاربرو ذخیره میکنن 

ولی اینستا و یوتیوب ک دیگه خیلی بدتره

اگه حذفش کنین ک خیلی بهتره ولی الان گوگل و کروم و گوگل مپ و بیشتر برنامه های گوشی اطلاعات کاربرو ذخی ...

آره درسته 

حداقل شنود نکنن 

لعنت به تکنولوژی که اخلاق زیر پا میزاره

واقعا ؟بعد برای من چه اتفاقی میفته؟

سعی کن نفروشی جدی میگم اگر پول لازمی یه مدت کار کن

کلا یادت باشه مو و ناخنت یه انرژی از توعه مثلا ناخنت رو میگیری زیر خاک دفن کن اینو تو یه کتابی میخوندم که کوروش کبیر هم توصیه کرده بود حتی پیامبر هم همینطور 

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

سعی کن نفروشی جدی میگم اگر پول لازمی یه مدت کار کنکلا یادت باشه مو و ناخنت یه انرژی از توعه مثلا ناخ ...

نه مشکل مالی ندارم خدا رو شکر 

گفتم میخوام کوتاه کنم حداقل ی سودی کنم

درسته عزیزم مرسی بابت توصیه ت

کسی که بیرحمانه میلیونها ادمو می‌کشه و جهانو به هم ریخته ب نظرت می‌دونه اخلاق چیه

دقیقا 

خیلی باید مراقب باشیم

نه مشکل مالی ندارم خدا رو شکر گفتم میخوام کوتاه کنم حداقل ی سودی کنمدرسته عزیزم مرسی بابت توصیه ت

خواهش میکنم ❤️ خداروشکر منم جای شما میبودم خب خیلی استقبال میکردم وقتی که قراره موهام کوتاه بشه و عملا بره سطل زباله بجاش اون رو به یه پول یا دارایی تبدیل میکردم

ولی خب به نظرم یه کمی هم اعتقاد میخواد به انرژی

خوشحالم برات مفید بوده

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!