2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره نظر خودم اینه با شوخی و خنده حرفام بزنم

به روش بخندی بیشتر پرو میشه فقط محل نده همین دوروز پیش نشستم قلیون کشیدن مادر شوهرم استکان اورد برا چای گفت بعضیا بشینن قلیون کوفت کنن من کار کنم برادر شوهرم خندید گفت باتویه گفتم کی گفت مامان گفتم به من چه ساکت شد به برادر شوهرمم گفتم اگر میخواستم بشنوم کر نیستم حتما نمیخوام بشنوم 

من ک کردم بخاطر اذیت هاشونحالا نگم اذیت،ظلم کردننننبا مادرشوهرم قطع ارتباطم،نه با کلی خانوادشولی الا ...

ببین دور از جون تو البته عروس عموی منم این کارو کرد مادر سوهرش فوت کرد شوهرش از همون جا به زنش محل نمیداد میگفتش اگه تو اشغال مابین مارو خراب نمیکردی بیشتر مادرمو میدیدم و فلان همش جنگ و دعوا شوهرش متنفر شده ازش که خانواده من خیلی هم خوب بودن تو بد بودی و هستی یعنی قبل فوت مادره زندگیشون عالی بود مادر شوهرشم زن عموم بود دیگه میسناختیم عفریته بد دهنی بود همین زنه به شوهرش مبگفت مادرت ابنجوری میگفت شوهره میگفت حتما یه چیزی گفتی کاری کردی مادر من فرشتست

چه خوبمن عصبی میشمولی نمیدونم چی باید بگم

منم عصبی میشم واقعا دوست دارم بگیرم بزنمش ولی یاد گرفتم یه رهگزره اصلا مهم نیست ....ادم از حرف عزیزانش ناراحت میشه اخه مادر شوهریه که عزیزم باشه 

چه خوب ک شوهرت قبول کرده

شوهرا هیچ وقت قبولدنمیکنن زنشون به خانوادشون بی احترامی کنه این قطع ارتباطم. یه جاهایی مجبوری ارتباط داشته باشی مثلا مادره مریض بشه عروس به احترام شوهر باید بره سر بزنه یا تولدی چیزی نره نیاد به چشم شوهرش بد میشه خانوادشه یه عمر زندگی کرده محبت دیده باهاشون راحته دوست داره بیاد بره دور هم باشن مثلا همین شب یلدا روز مادر تو راهه