2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرده هایی میخوام عوضش کنم همین مدل اما رنگش شیری که کهنه شدن .اونیکه صورتی وکرم رنگه چطوره به نظرت؟

خیلی خوشگله به نظرم😍

من نمونه یک زن خوشبخت با بیش از پونزده سال تجربه زندگی مشترکم.کم سن ازدواج کردم درس خوندم تفریح کردم و الان از هم سنای خودم که دیر ازدواج کردن یا مجرد موندن خیلی راضی تر و خوشبخت ترم.اگر بهتون گفتن زود ازدواج کردی بعدا پشیمون میشی بدون غلط میگن.زمانی پشیمون میشی که انتخابت اشتباه باشه والا زود و دیرش تاثیری تو پشیمونی نداره.معیارهای ازدواجتون پول و ثروت و خوشگلی و هیکل و قد و تیپ نباشه.عقل و شعور و اخلاق و فرهنگ و اصالت خانوادگی باشه میبینید در هر سنی باهرکسی ازدواج کنید خوشبخت میشید
نه به خاطره کار هست اهل خوش بگذرونی نیست بیشتر اهل پول جمع کردنه

خب اگه میبینی واقعأ بخاطره کار بیرونه وقتی میاد اول از زحماتش قدر دانی کن بعد خیلی مودب و واضح بگو که دیر اومدنش تورو ناراحت میکنه دلیلشم اینه که میخای بیشتر پیشه هم باشین(آخه بعضی مردا همسرشون میگه زود بیا فکر میکنن یه دستوره بدتر لج میکنن)

🌹

کارش آزاده دوتا مغازه رو میچر خونه ولی کارگر هم داره اوایل که بدتر بود الان خوبشه

خب عزیزم ببین کارش ی خرده سخته مسئولیتش میشه گف تا حدودی زیاده.اگه بیرونه خب داره برای آینده ی تو بچه هات زحمت میکشه.نمیره خوش گذرونی ک.غریزه ی جنسیشم دیگه ذاتیه.تا همین قدره.اگه میبینی تو زندگیتون تأثیر بد نداره ک هژچی اما اگه میبینی ی مشکل بزرگی شده براتون ببرش دکتر با دارو میل جنسیش بیشتر مبشه

🌹

من خودم چهره بدی ندارم همه بهم میگن نازی ولی شوهرم جذابه خیلی موقع ها به سرم میزنه جدا شم ولی از ...

واااا چرا جدا شی؟طرف شوهرش اصلأ سرکار نمیره خرجی نمیده پی خوش گذرونیه خانوم بازه بچه هم نداذه تازه میگه برای حفظ زندگیم میخام تلاش کنم.شما که دوتا دسته گل داری خداروشکر از نظر اقتصادی وضع نرمالی داری شوهرت پشت کار داره اونوقت میگی جداشم.عزیزم ناشکری نکن.اگه شوهرت اشکالی داره ی سری هاشو اصلاح کن روش کار کن ی سری هاشو ببخش گذشت کن

🌹