2777
2789
عنوان

وای خاک تو سر من که بعضی مواقع احمق میشم 😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دقیقا🤦😁

اون چند ساله همینه 

اپرا هم چند بار بهش تذکر داد 

ولی توجه نمیکنه و میگه بیایید خصوصی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ینی چی مگه تپش قلبم چیز خاصی داره😐😐😐

وقتی مریض باشی دیوار صاف هم برات معنی دار میشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شما هم باهاش هم کلام شدی؟؟؟

همون اوایل بله 

راهنمایی کردم بعد دیدم نه میکخذیاشه باز تاپیک و تاپیک‌ 

این بلا سر منم اومد دقیقا البته طرف فقط راجع به سیگار تاپیک می‌زده 🤦🥴

وای سیگار باز یچیزی 

الان که فکرشو میکنم تا الان داشتم با یه مریض روانیه هول صحبت می‌کردم، و سنمم گفتم حتی😐😂

فعلا چیزی ندارم بنویسم

خب آخه چی نصیبش میشه الکی راجع به سیگار صحبت کنه؟؟؟

دوست داره زنا بگن با وجود بارداری یا شیردهی میکشن و مشکلی نداره سوال بعدیش اینه بچه هم می‌دونه 

لذت کشیدن سیگار همراه بچه مورد علاقه اش بود

همه رفتم پیداش کردم طفلی چرا انقد تحقیق می‌کرده روتپش قلب 😂😂

شاید قلبش مشکل داره خب چیز بدی نگفته که

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍