2777
2789
عنوان

فرزند پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2381 بازدید | 176 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی همه دختر و پسرا اینطورن...وای چقد جالبببببب

آره چون آلت تناسلی پسر بزرگتره پاهلش بهم نمیچسبه و صاف نیست

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
سزارینت کردن؟؟دکتر من گفت طبیعی آوردی دیگه سزارینت نمیکنم بخاطر خودت.

كاش دكتر منم اصرار مي كرد طبيعي مي اوردم ،همش تشويق به سزارين مي كرد ،گير دوتا ماماي تازه كار. افتادم گفتم ببرنم اتاق عمل 

كاش دكتر منم اصرار مي كرد طبيعي مي اوردم ،همش تشويق به سزارين مي كرد ،گير دوتا ماماي تازه كار. افتاد ...

ناراضی هستی؟دوس داشتی طبیعی میاوردی؟؟من که نمیدونم باز میتونم درد طبیعی رو تحمل کنم یا ن

چه داستانی شد برات😂

د همیییینا بگووووو حالا میکشن منو...بابا اصلا شکمم چسبیده به کمرم اصلا ندارم نیس.ـ

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
وووووی من که میمیرم واسه آش رشته کشک قره قروت رب انار لواشک کباب کوبیده ماست خیار آب دوغ خیار من مل ...

خخخخخ

جمعه ها معمولا اش رشته درست میکنم، عاشقشم

البته الان پسرم تقریبا۹ ماهشه

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

پاهای  پسر سی درجه بالاتر از ستون فقراته پاهای دختر موازی با ستون فقراته

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه