2777
2789
عنوان

فرزند پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2381 بازدید | 176 پست

من از هفته ۷تا هفته پانزده بشدت حالت تهوع داشتم وبالا میاوردم،

از ۴ماهگی تا اخرش احساس خفگی بهم زیاد دست میداد،

موهای شکم و رون پا صدبرابر شده بود،خوشگل شده بودم،تن ماهی وکباب متنفر بودم،تا دلت بخواد کاهو میخوردم و نمک،،،از خوردن نمک سیر نمیشدم،

بچمم پسره

از ماه ۷تا اخرش خارش کل بدن داشتم به طرز فجیعی که اونم طبیعی و جزو ویار نبود این یه دونه چون حساسیت به جفت بود،

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
تنها یکراه برای واقعیت وجود داره گرفتن زنجیر با حلقه روی شکم اگر بچرخه پسره اگر پاندولی بره دختره&nb ...

والا من روی نبض مچ دست رو‌شنیدم دقیقا برعکس اینی هست که میگین کاملا هم اطمینان دارم

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هفته۷شکمت قلنبه اس؟؟؟اون بیچاره الان از لوبیاهم کوچیک تره😂

اره بخدا...شکمم گرد شده...اخه لاغرم زود پیداشد...خیلی نه اینکه بزرگ باشه اما چون قبل تخت بود شکمم الان پیداست.

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

من یه پسر سه ساله دارم که تو بارداری بعد از بیست روز که بی بی چکم مثبت شد ویارهایه شدیییییدم شروع شد به طوریکه هوس هیچی نمیکردم فقط گلاب به روت عق میزدم و هیچی تو معدم نمیموند تا شش ماهگی.  بعدشم عجیب ورم کردم و شکمم تیزو قلمبه بود البته پسرم هم تپلو بود چهارکیلو بود وقتی دنیا اومد قربونش برم😍🤗ودر اخر انشاالله همه بارداری راحتی داشته باشین و به سلامتی بیان بغلتون نی نی هایه نازو تپلو.

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

والا من روی نبض مچ دست رو‌شنیدم دقیقا برعکس اینی هست که میگین کاملا هم اطمینان دارم

نه روی شکم زن باردار من ازش مستند دیدم همشون درست بود واسه خودمم درست بود 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
اره بخدا...شکمم گرد شده...اخه لاغرم زود پیداشد...خیلی نه اینکه بزرگ باشه اما چون قبل تخت بود شکمم ال ...

منم لاغرم و‌شکمم تخت بود تازه دو سه هفته اس شکم آوردم

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

آها بعد از این که حالت تهوعم تموم شد خوراکم شد یخمکو بستنی و شیرینی خامه😋

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️