2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 61 پست

خيلي حساسي البته منم مجردي همين فكرا رو داشتم ، ولي واقعيت اينه خيلي مرد ها اين همه دقتي كه ما خانوم ها داريم ندارن ، من لاكم نامرتب بود نصفش پاك شده بود همش ناراحت بودم الان اينجوري ببينه ولي تنها چيزي نديده بود اين بود كه به چشم من اينقدر بزرگ جلوه ميكرد 😂

بعدشم اینو بدون حتی خانمایی هم که زیاد  به خودشون میرسن بازم بعضی وقتا از دستشون در میره و اینکه اقایون اویل زندگی شاید به این چیرا توجه کنن ولی یخورده ک بگزره اینقدر درگیر مساعل زندگی میشن ک وقت نمیکنن به اینچیزا فکر کنن و اهمیت بدن

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خیلی پر مو ام  پاهام دستام شکمم وحشتناک ضخیم و زیاد  من قبلا که همش اپلاسیون  اپلاسیون  و تیغ  اوایل ازدواج بعد شوهرم گفت خودتو اذیت نکن اینقدر    الانم طبیعی شده ولی خوب البته  به بیخیالی نزدم  تمیزی خودم دارم بازم ولی مثل قبل که خوره جونم بود نه و اینکه الان داره کم میشه رازیانه میخورم اپلاسیون تازه میگن با زایمان طبیعی یا کلا زاییدن کمتر ام میشه مردی که خوب باشه این چیزا براش اهمیت نداره مهم چیزا دیگه است غصه نخور 

بعدشم اینو بدون حتی خانمایی هم که زیاد  به خودشون میرسن بازم بعضی وقتا از دستشون در میره و اینک ...

دقیقا یه فامیلی داشتیم دغدغه ذهنیش همین بود 

بعد ازدواج انقدر عادی شده بود براش که میداد شوهرش توی خونه براش موم بزنه😁

نه ضخیم نمی کنه من چند بار دوران نوجونی خریت کردم موای ریز سینمو شکممو باتیغ زدم خیلی زخیم و پر پشت ...

میشه اسم و مارکشو بگی؟اگه ممکنه قیمتشو هم بگو

مرسی از راهنماییت

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!
دقیقا یه فامیلی داشتیم دغدغه ذهنیش همین بود  بعد ازدواج انقدر عادی شده بود براش که میداد شوهرش ...

اره منم همه دوستام همینو میگن 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
میشه اسم و مارکشو بگی؟اگه ممکنه قیمتشو هم بگو مرسی از راهنماییت

عزیزم واسه من برون فکر کن یا یه اسم مشابه این ساخت المان و چهار کاره من حدود ده سال پیش گرفتم واقعا عالی اون زمان هشتاد هزار تومن الان فکر کنم حدود سیصدباشه شاید بیشتر اگر خواستی بخری اصلاذیه کاره  نگیر چون خوب نیست

خدایا شکرت...