2777
2789

من همیشه یه مدتی خودم و از ارتباط گرفتن با ادما منع میکنم (بابت ی رفتار یا حرکت خاصی ک از بعضیا میبینم) و وقتی مجددا شروع ب ارتباط گیری میکنم دوباره میخوره تو ذوقم 

مثلا امشب بعد مدتها رفتم تو گروهی ک قبلا بودم بخدا کاملا بی دلیل یه نفر بهم توهین کرد مشکل اینجاست غیرمستقیم فحش داد منم نمیتونستم یقه شو بگیرم ک بگم چرا این حرفو زدی چون میزد زیرش ولی خب کاملا مشخص بود فحش داده بهم 

و تو گروه اصلا ب حرفای من درصدی توجه نکردن

خیلی حس بدیه ک همیشه نادیده گرفته بشی

شما تجربه اش کردین؟:))))) 

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست؟ 🤔😅😅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره چون نمیتونی مجلس گرم کن باشی 

یا صحبت هات متناسب اونا نیست

یا تو جمعشون زیاد نیستی

من گاهی گروهو میبینم حوصله نوشتن ندارم یا کوتاه جواب میدم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
اره من تنها جاییکه خیلی حرف میزنم و نظر میدم اینجایهبیرون سکوت میکنم چون تجربه ی خوبی ندارم همین ناد ...

به هرحال انسان ی موجود اجتماعیه نباید این حسمون و سرکوب کنیم ولی خب خیلی سخته ک ارتباط برقرار کنیم اصلا من نمیدونم چیکار کنم

بله منتحمل افرادی که اصلا حواسشون به حرفا و حرکاتشون نیست و راحت دل میشکنن ندارمخودم موقع صحبت با دی ...

دقیقا منم قبل گفتن یه حرف انقد میسنجمششش که وای طرف فکر بد نکنه ناراحت نشه و... ک کلا منصرف میشم از حرف زدن

من اصلا حرفم نمیاد. یعنی حرف مهمی وجود نداره. برای همین بیشتر گوش میدم و تو جمع ها نیستم 

احساس تنهایی دارم ولی خیلی از جمع ها سمی و پر از غیبت و عقده بازیه. منم نمیخوام جزوشون باشم. 

دوستم برای حل شدن مشکلم دعا کن
حس میکنم ادمای مثل من تعدادشون خیلی کمه چون خودم ندیدم

از تو بدترم

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
من اصلا حرفم نمیاد. یعنی حرف مهمی وجود نداره. برای همین بیشتر گوش میدم و تو جمع ها نیستم احساس تنهای ...

من حرفی هم داشته باشم سکوت میکنم چون خیلی نادیده گرفته شدم

حس میکنم ادمای مثل من تعدادشون خیلی کمه چون خودم ندیدم

من که خودم اینجوریم از آدمایی که اصلا نمی‌دونن تو جمع چی میگن و حواسشون به رفتارشان نیست خیلی بدم میاد کلا دلم میخواد باهاشون قطع رابطه کنم باز میام ارتباط بگیرم همون اش همون کاسه 

به خاطر همین آدمایی که باهاشون راحتم خیلی کمن