برای اینکه من لباس نخریدم امسال، فردا به امید خدا میخوام برم لباس زمستونی بگیرم بلکه زمستون خجالت بکشه بیاد ،تا الآنم به خاطر من اینجا سرد نشده،اخه مامانم همیشه میگه خدا سرما رو اندازه پیراهن آدم میده،البته گفته مادرم ضربالمثل هست و خیلی عمق داره باید خوب بهش فکر کرد
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔
میدونی وقتی سرد نباشه پالتو هم تولید نمیشه،فک کنم بعد چند سال که سرد شد همه همون پالتو های قدیمی رو مجبوریم در بیارم تا باز مدپالتو و دوخت و دوزش شروع بشه
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔
تو مردی من اصلا به اسم کاربریت دقت نکردم،هوا ورت داشت درخواست دادی دیوانه خل