2777
2789
وای آره من خودم قدم متوسطه خیلی بلند نیستم اما دخترای قد بلند واقعاااا جذابنیه جور جذابیت همراه با ا ...

با همسرت هم قد باشی چی؟؟

شاه دخت شیراز👸🏻🌹کاربری دست دونفره

خیلیا میگن ولی یسریا مسخره هم میکنن

عزیزم اونایی که مسخره می‌کنن مطمئن باش از حسادته،اصلا قد ایدئال مدلای دختر داخل فشن شو ها از ۱۷۵ به بالاعه،یکی از دوستای من فکر میکنم ۱۷۴ باشه یعنی هر لباس از کت گرفته تا مجلسی بهش میاد یه پوئن مثبته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اونایی که مسخره می‌کنن مطمئن باش از حسادته،اصلا قد ایدئال مدلای دختر داخل فشن شو ها از ۱۷۵ به ...

با همسرت هم قد باشی چی🥲

با همسرت هم قد باشی چی؟؟

چه اشکالی داره عزیزم خیلی هم عادی و خوبه من خیلی اطرافم دیدم 

خیلی هم قشنگن 

هر کس مسخره کنه از حسادتشه عزیزم اینو بهت قول میدم 

به خاطر نعمت زیبایی که خدا بهت داده شکرگزار باش و اصلا به حرف دیگران توجه نکن

به نظرم سلیقه ها متفاوته 

به نظر من آدم خوش هیکل باشه قد زیاد مهم نیست

قد بلند هم خوشتیپ باشه قشنگه 

جاری من خوشتیپه قدش 174 قشنگه 

ولی دختر دایی شوهرم قدش یاهم قد جاریمه یا یکم بلند تر ولی خوشتیپ نیست جالب نیست 

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
با همسرت هم قد باشی چی🥲

حتی تا سه سانت اختلاف داشته باشی به چشم نمیاد احتمالا انقد بقیه دهنشون بسته نمیشه حساس شدی به خودت،توی مجالس هم میتونه کفشی بگیره که یکم پاشنه داشته باشه اگه دوس داری همسرت بلند تر باشه 

جدی اگه هم قدت بودم چیزی از خدا نمیخواستم🥲

عالی و زیبا 

معیار زیبایی و مدلینگ جهانی قد بلنده که از ۱۷۰ الی ۱۸۰ برای خانوماست 

اینکه مسخرع اینا میکنن برات مهم نباشه تیلور سویفیت قدش نزدیک ۱۸۰ عه پاشنه ۱۰ سانتی میپوشه همه عاشقشن ایرانه که ادما چیز میگن بع هم دیگه 

این کاربری واگذار شده است....

دخترای قد بلند یه لول دیگه از جذابیت هستن 

اونایی که میگن دختر باید قد کوتاه و ریزه میزه باشه ( لاغر بودنو قبول دارم خوبه ولی قد کوتاه نه ) خودشون قدشون کوتاه اینو میگن

وگرنه هیچ جای دنیا درمورد جذابیت قد چیزی نوشته نشده 

همه خوبن 

و این صرفا نظر منه دوستان 

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

حتی تا سه سانت اختلاف داشته باشی به چشم نمیاد احتمالا انقد بقیه دهنشون بسته نمیشه حساس شدی به خودت،ت ...

لطف داری تو قشنگم🩷