2777
2789
عنوان

شما اگه طلاق عاطفی باشین بعد همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 76 پست

بعضی تاپیکاتو خوندم 

میشه با من دوست بشی در حد چند کلمه صحبت ؟ 

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره میدونم. مشکلی ندارم با تکرار خیانت. دیگه مهرش از دلم رفته و از چشمم افتاده. مهم نیس

به زبون میگی اما خواه یا نا خواه هر روز داره عزت نفست داغون و داغون تر میشه، تو داری به خودت و بچه هات ظلم میکنی ، قوی باش محکم باش حالا که امشب ازت خواسته براش غذا درست کنی غذا درست و  تو هم به جاش ازش بخواه که با هم برید برای تراپی

بلاخره یا روال زندگیتون بهتر میشه یا تغییری نمیکنه ، بد تر که نمیشه یا شاید بهت یه راهکار بده که بتونی مسیر زندگیت رو تغییر بدی

به زبون میگی اما خواه یا نا خواه هر روز داره عزت نفست داغون و داغون تر میشه، تو داری به خودت و بچه ه ...

تراپی رو چند ماه اصرار کردم نمیاد. میگه از نظر من زندگی مون مشکلی نداره

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

امشب که بهت گفته غذا میخواد یعنی حالش خوبه ، تو برجکش نزن باهاش صحبت کن با زبون نرم راضیش کن البته به خاطر خودت و بچه هات 

امشب که بهت گفته غذا میخواد یعنی حالش خوبه ، تو برجکش نزن باهاش صحبت کن با زبون نرم راضیش کن البته ب ...

میدونی امیدی ندارم کلا. من خودمو میشناسم امکان نداره یادم بره و ببخشم   

اونم که زبله. فقط نقش بازی میکنه.  در واقعیت ذاتش کثیفه

بهش بگو حالا دلت خوب نیست نیاز داری با یکی حرف بزنی اروم بشی اگرم نیومد فدای سرت چند جلسه خودت تنها برو تنها برو تراپی

میدونی امیدی ندارم کلا. من خودمو میشناسم امکان نداره یادم بره و ببخشم اونم که زبله. فقط نقش بازی م ...

میدونم چی میگی ، خیلی سخته ، فراموش نمیشه اما اثراتش کم تر میشه و روال زندگیت بهتر میشه ، البته به شرط اینکه با ادم مناسب تراپی رو شروع کنی و دورت رو کامل کنی و خودت هم بخوای

بهش بگو حالا دلت خوب نیست نیاز داری با یکی حرف بزنی اروم بشی اگرم نیومد فدای سرت چند جلسه خودت تنها ...

من خیلی تلاش کردم تغییرش بدم.  خودش نخواست. گف من همینم کسی حق نداره بهم بگه چیکار کنم. حتی پدرمم بیاد بگه نکن میزنم تو دهنش. 

خودم ۶ جلسه رفتم

میدونم چی میگی ، خیلی سخته ، فراموش نمیشه اما اثراتش کم تر میشه و روال زندگیت بهتر میشه ، البته به ش ...

اره. 

فعلا میخوام یکم سوگواری کنم. 

من خیلی تلاش کردم تغییرش بدم. خودش نخواست. گف من همینم کسی حق نداره بهم بگه چیکار کنم. حتی پدرمم بی ...

ادم تغییر نمیکنن ولی با درک اشتباهشون اصلاح میشن اگر هم  اصلاح نشدن اینجا زمان طلاق که اونم راهکار داره که بتونی قوی باشی و از پسش بر بیایی جلساتت رو تکمیل کن و از تراپیستت بخواه راهکار مناسب بهت بده

من الان تازه بعد از بیش از ده جلسه تراپی تازه دارم اثراتش رو تو زندگیم میبینم کم کم

ادم تغییر نمیکنن ولی با درک اشتباهشون اصلاح میشن اگر هم اصلاح نشدن اینجا زمان طلاق که اونم راهکار د ...

باشه ممنون عزیزم. 

اره. فعلا میخوام یکم سوگواری کنم.

سوگواری خوبه ولی به قاعده اش ، دوره سوگواری اگر درست انجام بشه یه تخلیه خیلی خوبه افکار منفی مغز رو به همراه داره در غیر این صورت بدترین حس دنیا 

سوگواری خوبه ولی به قاعده اش ، دوره سوگواری اگر درست انجام بشه یه تخلیه خیلی خوبه افکار منفی مغز رو ...

اوهوم