من امروز اپیلاسیون کردم ولی پاهام مث جوش های ریز قرمز شده ولی جوش نیستن انگار خون جم شده زیرش ...ریز ریز و قرمزه چیکار کنم؟؟ خوب میشه؟؟ جاشون جوش نمیزنه باز ؟
اره بار اولم بوده ..میترسم نره یا جاش جوش بزنه ..نمیدونین تا چن روز درست میشه؟
اپیلاسیون خیلی دردداره؟
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
من بدنم به شدت موی بلند و ضخیم داره مث مردا هستم ...خب برا من خیلی درد داشت ولی اگه موهات حالت عادی داشته باشن فکر نمیکنم خیلی درد داشته باشه یعنی به راحتیش میارزه
من بدنم به شدت موی بلند و ضخیم داره مث مردا هستم ...خب برا من خیلی درد داشت ولی اگه موهات حالت عادی ...
ادامه بدی موهای بدنت نازک میشه اونوقت دیردرمیاد.من ادرس گرفتم واسه اپیلاسیون اونم فقط برای پاهام ولی ازترس اینکه دردداره نرفتم
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍