2777
عنوان

اپیلاسیون

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 27 پست
اره بار اولم بوده ..میترسم نره یا جاش جوش بزنه ..نمیدونین تا چن روز درست میشه؟

اپیلاسیون خیلی دردداره؟

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اپیلاسیون خیلی دردداره؟

من بدنم به شدت موی بلند و ضخیم داره مث مردا هستم ...خب برا من خیلی درد داشت ولی اگه موهات حالت عادی داشته باشن فکر نمیکنم خیلی درد داشته باشه یعنی به راحتیش میارزه 

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
من بدنم به شدت موی بلند و ضخیم داره مث مردا هستم ...خب برا من خیلی درد داشت ولی اگه موهات حالت عادی ...

ادامه بدی موهای بدنت نازک میشه اونوقت دیردرمیاد.من ادرس گرفتم واسه اپیلاسیون اونم فقط برای پاهام ولی ازترس اینکه دردداره نرفتم

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
موهات نازکه؟

اره