2777
2789
عنوان

وای از داغ جوون😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 84 پست
میدونم عزیزم خیلی سخته خدا برای هیچکس نیاره خدا صبریتون بده انشالله

ممنون. من چندساله ندیده بودمش رفت و آمدی نداریم اما باز دلم میسوزه و مخصوصا وقتی خاله م رو می بینم خیلی بهم می ریزم. خدا واقعا صبرشون بده

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا خداصبریشون بده

ممنون🌹

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

پس یه سوال!!پسر پیامبر که فوت شد چه کسی مقصر بود؟!!!! یه مقدار حرفاتون ترسناکه!!!

چرا فوت کرد؟ مثلا مریض بود 

مریضی باعث فوت پسر پیامبر شد 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

مثلا کودکی که بیماره و بر اثرش فوت میکنه چه کسی مقصره؟!

کسانی که باعث شدن او بیمار بشه احیانا البته .

مثلا یکی ویروس میندازه به جون کسی و میمیره .

یا کسانی که کوتاهی میکنن در نجات جان اون بیمار 

باید تمام تلاش را کرد تا جان‌اون بیمار نجات بدیم 

کوتاهی کنیم مقصریم در حدی که اختیار داشتیم و قصوری اگه بوده

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

چرا فوت کرد؟ مثلا مریض بود مریضی باعث فوت پسر پیامبر شد

بله درسش رو داشتیم تو دینی ابراهیم پسر پیامبر که فوت کرد

کسانی که باعث شدن او بیمار بشه احیانا البته .مثلا یکی ویروس میندازه به جون کسی و میمیره .یا کسانی که ...

بچه ای که از بدو تولد بیماره

بله درسش رو داشتیم تو دینی ابراهیم پسر پیامبر که فوت کرد

من دقیقا نمیدونم‌دلیل فوت پسر پیامبر چی بوده 

ولی شاید حکمتی داشته این مرگ پسر 

در آن زمان خب زنان جایگاهی نداشتن 

و لازم بود که پیامبر خدا فقط دختر داشته باشه و نسلش از دختر ادامه پیدا کنه

حتی همین سال ۲۰۲۵ هم هستن کسانی که هنوز زن و دختر رو به رسمیت نمیشناسن التبه در برخی شهر های کم و برخی بیشتر 

و در جهان هم همينطور است 

شاید حکمت آن همین باشد که تویی که ۴ تا دختر داری ناراحت نباش پیامبر هم دختر داشت 

تویی که پسر دار نمی شوی ناراحت نباش پیامبر هم پسر نداشت 

این نظر شخص خودم بود که عرض کردم 

باید خودم هم جویا بشم و نظرم رو با نظر علما تطابق دهم 

اگر اشکالی بود به نظر  بنده بوده است نه دین

بچه ای که از بدو تولد بیماره

ژنتیکیه 

مثلا مینور با مینور ازدواج کنه بچه میشه ماژور 

خدا به والدین عوض و ثواب میده

و در اخرت به اون فرزند معلول آنچنان جبران کنه که همه اهل قیامت میگن ای کاش ما جای اون بچه معلول بودیم