2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله خودم چندتا خواستگار داشتم از مسجد و هیأت

زیاد میرفتی؟

من تو شهرستان زندگی میکنم تو کل شهرمونم نماز جمعه تو ی مسجد برگزار میشع م طرف خونه ماست جمعه ها برم اونجا اوکیه ؟

بد من هیچ دوست مذهبی ندارم ک با اون برم بیام 

همون خوب کجا برگزار میشه همیشه ک نیس تو مراسماس مسجد ولی همیشه هست

توی تهران دست کم هیأت های هفتگی برقرار هست 

نماز رو مسجد محل برو نه فقط نماز جمعه چون بهتره زود به زود شما رو ببینند و اگر چای و اینا میدن بعد نماز شما هم بلند شو کمک کن 

زیاد میرفتی؟من تو شهرستان زندگی میکنم تو کل شهرمونم نماز جمعه تو ی مسجد برگزار میشع م طرف خونه ماست ...

تقریباً هفته ای یه بار میرفتم و الآنم میرم 

حتما نباید با دوستت بریز میتونی با مامان یا تنها بری

تقریباً هفته ای یه بار میرفتم و الآنم میرم حتما نباید با دوستت بریز میتونی با مامان یا تنها بری

خب هفته ای یبار خاستگار پیدا میشد؟

از این دخترایی ک برات زیاد خاستگار میاد  ی سریا اخه مدلشونه نمیدونم چرا همه جا خاستکار دارن یا نه ادنطوری نبودی

خب هفته ای یبار خاستگار پیدا میشد؟از این دخترایی ک برات زیاد خاستگار میاد ی سریا اخه مدلشونه نمیدون ...

نه عزیزم هر هفته که خواستگار نمیاد 

من ۷ساله که ازدواج کردم کلا الان خواستگار کم شده نسبت به قبل مهم نیست خواستگار زیاد داشته باشی مهم اینه که یه مرد خوب بیاد خواستگاریت آن شالله

نه عزیزم هر هفته که خواستگار نمیاد من ۷ساله که ازدواج کردم کلا الان خواستگار کم شده نسبت به قبل مهم ...

شرایطم خیلی بده دلم میخاد زود تر ازدواج کنم از زندگیم بدم میاد تحمل ندارم دیگه گاهی ب خودکشیم فکر میکنم

شرایطم خیلی بده دلم میخاد زود تر ازدواج کنم از زندگیم بدم میاد تحمل ندارم دیگه گاهی ب خودکشیم فکر می ...

صبور باش به خدا نزدیک شو سوره مریم رو بنویس روی کند یا جای بلند بزار تو خونه ایشالا یه بخت خوب قسمتت بشه