2777
2789
عنوان

اولین دیدار با خانواده همسر آیندم

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 42 پست
مادرم در جریان نیست متاسفانه چون فوق العاده سخت گیر و سنتیه ... من یکسال تو رابطه ام ... میخوان منو ...

اخه دادشش هس یکم اضافیه یک جوریه مثلا تو تنها باشی مادر و دادشش باشن حداقل دادشش نمی‌آمد بهتر بود خواهری کسی نداری حداقل میگم تنها نباشی جلوشون 

این رفتار شو دوست نداشتم !

خودم گفتم میخوام برم خرید ... گفت پول داری یا بزنم برات... منم نخواستم ولی خودش برام زد ... از نظر چهره و آرایش گفت خودت خوشگلی مثل همیشه باش لازم نیست کاری کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه دادشش هس یکم اضافیه یک جوریه مثلا تو تنها باشی مادر و دادشش باشن حداقل دادشش نمی‌آمد بهتر بود خو ...

من بهش گفتم نیارش اونم گفت تو بخوای نمیارم ولی رفته گفته بهشون جلو جلو ... الان زشته بگم نیارش؟

کاش قبول نمیکردین 

عکستونو نشون خانواده میدادن 

یا از دور میدین شما رو 

فقط تو خواستگاری بیان خونتون ببیننتون

من خوشم نیومد بدون اطلاع خانواده

در کل لباس نخرین از اون پول 

برش گردونین 

لباس خودتونو آرایش همیشگی و رفتار همیشگی خودتونو داشته باشین 

با اینکه بعضی کاربرا برای من همچنان محترم هستن اما لطفا لایک و ریپلای نکنن دوست ندارم اسم بعضی کاربرا رو تو نوتیف ببینم👈 دلایل شخصی هست ممنون بابت درکتون✅ راز خوشبختی من خفته در قلب من است💗تو کجا میگردی قلب من این وطن است🇮🇷خاک مادرزادی خانه اجدادی این وطن ارثیه پشت در پشت من است💗گریه ها کرده وطن تاب آورده وطن 🖤مام پر درد وطن مادری شیرزن است❤قلب من خانه من 💕خانه زخم به تن 🖤خسته ام از جانی که گرفتار تن است 🖤من به مرگ آگاهم مرگ را میخواهم هموطن ها راهم دشمن آتش زدن است🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

کاش قبول نمیکردین عکستونو نشون خانواده میدادن یا از دور میدین شما رو فقط تو خواستگاری بیان خونتون بب ...

عکسمو دیدن یک ساله و مشکلی ندارن خوششون اومده ازم ... خیلی خانواده تحصیل کرده و خوبی داره جفت پسراش پزشکن خودشونم شاغلن .. محترمن ... بعدم این پولو بعد از یکسال رابطه ب من داده و قبلش هیچ پولی ازش نگرفتم

عکسمو دیدن یک ساله و مشکلی ندارن خوششون اومده ازم ... خیلی خانواده تحصیل کرده و خوبی داره جفت پسراش ...

رفتار در خور خانواده و تحصیلاتشون نداشتن 

حالا اینا به کنار 

همونا که گفتم عزیزم 

لباس شیک خودتونو بپوشین 

فردا به مادرشون میگن طرف لباس هم نداشت 

زشته 

آرایش سبک و رفتار مغرورانه خانمانه 

طاقچه بالا بذار 

با اینکه بعضی کاربرا برای من همچنان محترم هستن اما لطفا لایک و ریپلای نکنن دوست ندارم اسم بعضی کاربرا رو تو نوتیف ببینم👈 دلایل شخصی هست ممنون بابت درکتون✅ راز خوشبختی من خفته در قلب من است💗تو کجا میگردی قلب من این وطن است🇮🇷خاک مادرزادی خانه اجدادی این وطن ارثیه پشت در پشت من است💗گریه ها کرده وطن تاب آورده وطن 🖤مام پر درد وطن مادری شیرزن است❤قلب من خانه من 💕خانه زخم به تن 🖤خسته ام از جانی که گرفتار تن است 🖤من به مرگ آگاهم مرگ را میخواهم هموطن ها راهم دشمن آتش زدن است🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

رفتار در خور خانواده و تحصیلاتشون نداشتن حالا اینا به کنار همونا که گفتم عزیزم لباس شیک خودتونو بپوش ...

چرا رفتارشون در خور نبوده؟ میشه منو حای خواهرت بدونی برام بگی؟ راهنماییم کن لطفا

چرا رفتارشون در خور نبوده؟ میشه منو حای خواهرت بدونی برام بگی؟ راهنماییم کن لطفا

همینکه گفتن شما بری رستوران 

خانواده تون هنوز در جریان نیستن 

زشته برای دختر 

انگار شما رفتی خواستگاری

باید میومدن خونتون 

حالا شما فکر تونو درگیر نکنین 

گذشته 

تو این قرار سرسنگین و از بالا به پایین باشه رفتاراتون 

شما باید بله بدی نه پسر و خانواده اش 

خودتو بالا بگیر 

پشت خانواده باش اگر سوالی پرسیدن 

نگو سنتی و فلانن 

فقط کلاس بالا بذار از خودتون و خانواده

فکر نکنن خبریه