2777
2789

وقتی دختری تو اینستا به مسری پیام میده دو حالت داره یا ی دختر آشناس یا دختر نیست و پسره میخواد بزارش سرکار

این فرضیه اقایونه بنظرم پیام نده

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میشه دلیلت را بگی

بببن ما چه بخوایم چه نخوایم رفتاری که یه پسر با دوس دخترش یا یه دختر تو مجازی داره زمین تا آسمون فرق داره با رفتاری که با زنش داره.  ممکنه یه چیزی بگه یا بگی بعدا مشکلی پیش بیاد و بی اعتماد بشی.  ممکنه هم طرف بعدا بفهمه کار تو بوده و بی اعتماد بشه بهت..  مردها با زن هاشون محتاطانه عمل میکنن ولی با دوس دخترش هر غلطی میکنن.  در ضمن  شما دوتا الان دارید وارد مرحله جدیدی از زندگیتون میشید پس گذشته هر کدوم فقط و فقط به خودتون مربوطه و به تو یا اون آقا ربطی نداره بخاید تو گذشته هم فضولی کنید

آره دقیقا ولی خب کنجکاو شدم ببینم چی میخواد بگه و زیر و روش کنم 

من یه خواستگار داشتم یه پیج قدیمی ازش پیدا کردم که باز هم بود انگار اولین پیجش بود که هنوز نمیدونسته فالووینگاش دیده میشن اینقدر پیجای مزخرفی فالو کرده بود که من همون موقع حساب کار دستم اومد از فالووینگاشم یچیزای دستگیرت میشه ولی دایرکت ضایست 

🤍
من یه خواستگار داشتم یه پیج قدیمی ازش پیدا کردم که باز هم بود انگار اولین پیجش بود که هنوز نمیدونسته ...

آخ آخ دقیقا منم این مورد رو داشتم

طرف همش این پیجایی رو فالو کرده بود که عکس یه زن میذارند میگند لایک میکنی نمره اش چنده و این چرت و پرتا

یه پیج صیقه و ازدواج موقت هم فالو کرده بود که دیگه تیر خلاص بود

بعد خودش به من میگفت ما خانواده امون مذهبی با پوشش شما کنار نمیان

ابله

خوشحال و شاد و خندانم .................... قدر دنیا رو میدانمممممم :)))))))))))))))))))
آره دقیقا ولی خب کنجکاو شدم ببینم چی میخواد بگه و زیر و روش کنم 

بی خیالش

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
من یه خواستگار داشتم یه پیج قدیمی ازش پیدا کردم که باز هم بود انگار اولین پیجش بود که هنوز نمیدونسته ...

خاستگارت از طریق فالوینگ هاش یجورایی متوجه شدی چطور پسریه ؟خوب بود یا بد بود؟

آخ آخ دقیقا منم این مورد رو داشتم طرف همش این پیجایی رو فالو کرده بود که عکس یه زن میذارند میگند لا ...

خخخخخخ این طرفم پیجایی فالو کرده بود که من قبلش نمیدونستم اینستا از اینا هم داره😁تو چندتا پیجش رفتم دیدم کامنتم گذاشته😷فرهنگیم بود😐خداروشکر که دیدم این پیجو وگرنه هر جا تحقیق کردیم همه اوکی داده بودن

🤍
خاستگارت از طریق فالوینگ هاش یجورایی متوجه شدی چطور پسریه ؟خوب بود یا بد بود؟

همش پیجای داغون فالو کرده بود که عکس و کلیپ زشت میذارن اصلا نمیشد فهمید همچین پسریه خیلی خودشو موجه نشون میداد

🤍
خخخخخخ این طرفم پیجایی فالو کرده بود که من قبلش نمیدونستم اینستا از اینا هم داره😁تو چندتا پیجش رفتم ...

چه جوری پیج اینستا فرد موردنظر رو پیدا میکنین؟

مگه نباید آی دیش رو داشته باشین؟

کمکککک، به منم یاد بدین لطفا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

چه جوری پیج اینستا فرد موردنظر رو پیدا میکنین؟ مگه نباید آی دیش رو داشته باشین؟ کمکککک، به منم یاد ...

مثلا این مورد که برای من پیش اومداسم و فامیلش را زدم چند تا اومد منم نشون داداشم دادم گفتم کدوم یکی از اینا خودشه اونم نشونم داد خخخخخخخ 

یکی هم اینکه از طریق یکی از آشناهاشون جز فالور هاش بود خخخخخخخ

خداییش یبارم یکی اومد شمارش را از بالای در مغازشون زدم که دیدم همه چی داره حتی با عکس خودش خخخخخخ