2777
2789
عنوان

تعطیلی مدارس ماه آذر

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو تعطیلات عید و تابستون هم هفته ایی دو روز بچه ها رو بفرستن مدرسه که شمال و جاده های شمال شلوغ نشه؟

عید و تابستون فرق میکنه دیگه تعطیلاته ولی دیگه هم پاییز هم زمستون هم تابستون شمال منفجر شه از جمعیت نمیشه که 

چرا اون موقع هم اعتراض میکنن، دقیقه نودی میگن که مردم پا نشن برن شمال

بابا شمال چیه از کل جمعیت تهران شاید کلا ۲۰ درصد بومی باشن 

همه میرن شهر و روستای خودشون

طرف چند روز میخواد بره شمال با این وضعیت گرونی

اینو نمی دونم ولی کاش فردا بارون و برف بباره و از شنبه مدرسه ها باز بشه.  بگین الهی آمین

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

نمیدونم چرا رفتار زشت دولت و آموزش و پرورش رو توجیه میکنند و حامی اونها هستند اگه خسارتی  ریالی به خودشون ضرر میخورد چنین کاری رو نمیکردند و به فکر جاده های شمال و مردم شمال هم نمیافتند که شلوغ نشه

عید و تابستون فرق میکنه دیگه تعطیلاته ولی دیگه هم پاییز هم زمستون هم تابستون شمال منفجر شه از جمعیت ...

چه ربطی داره چون عدهای رو نذارن برن شمال باید همه سر درگم باشیم تا ساعت ۱۱ شب این شد راه حل آیا؟

چون یواش یواش دردش کمتره ولی یهو خیلی بده

دردش رو چند سال هست داریم میکشیم فکر کنم عادی شده واسه همه آذر و دی رو شب به شب تعطیل اعلام میکنند مگه اولین سال هست این وضعیت چرا فراموش میکنیم

اعتراض و نمیدونم ولی دلیل اینکه شب به شب اعلام میکنن اینکه مردم بار سفر نبندن وگرنه شمال کلا قفل میش ...

هفته پیش نرفتن این شد راه حل دارین بی احترامیشون و بی برنامگی یه مشت ... رو توجیه میکنید

اینو نمی دونم ولی کاش فردا بارون و برف بباره و از شنبه مدرسه ها باز بشه. بگین الهی آمین

ولی هممون باید پشت هم باشیم آرزوی خوب هم میکنیم ولی باید واقعیت ها رو ببینیم بی تفاوت نگذریم

کی گفته همه معترض میشن؟؟ اتفاقا خوشحالم میشنتهران خالی میشه یکم نفس میکشیم

والا من هر چی تایپیک داشتم کاش با نظم و با پیش بینی تعطیلی ها اعلام بشه و ما هم خواستار باشیم فقط بحث رو میپیچونن این ور اون ور ۱۰۰ بار مسیر بحث رو عوض میکنن

نمیدونم هوای خونه با مدرسه که تو یه محله چقدر فرق میکنه

دقیقامن اصلا نه میگم تعطیلی خوب هست نه بد منظورم اینه اگه قراره تعطیلی هم باشه شب به شب اعلام نکنند از اول اعلام کنند