2777
2789
عنوان

کاش بارون بودی که همه نگران نیامدنت میشدند

| مشاهده متن کامل بحث + 10693 بازدید | 1003 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

#من_یک_منتظرمالهم عجل لولیک الفرج

خوش اومدین عزیزم 

حاجت روا بشین ان شاءالله 🌹

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم  ‍

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ‍

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
اللهم صل عالی محمد وال محمد

خوش اومدی عزیزم 

حاجت روا بشین ان شاالله 🤲🌹

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ‍

من یک منتظرم 🥲

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
من یک منتظرم 🥲

سلام عزیزم

ان شاءالله بحق صاحبالزمان بهترین روزها در انتظارت باشن🤲🌹

واسه ظهور امام زمانمون دعا کنین

همه خسته ان از نبودشون😔

سلام عزیزم ان شاءالله بحق صاحبالزمان بهترین روزها در انتظارت باشن🤲🌹واسه ظهور امام زمانمون دعا کنی ...

همیشه دعا میکنم عزیزم انشالله دعامون برآورده شه🤲

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
الاهی آمین فدای قلب مهربونت 🫂ان شاءالله صاحبالزمان شفاعتت کنه

مرسی عزیز دلم 😘

انشالله دست همه مونو بگیره آقا 🤲♥️

من یک منتظرم

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

@pariiiiiiiiiiiii‍ @anahid1378‍ @gomnaam‍ ❤️ ﷽ ❤️أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد

اللهم عجل لولیک فرج به حق صاحب الزمان

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین