2777
2789
عنوان

کاش بارون بودی که همه نگران نیامدنت میشدند

| مشاهده متن کامل بحث + 10696 بازدید | 1003 پست

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

‹ 🌱 ›

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌غیر تو هیچ ڪس در این عالم

ارزش عشق و انتظار نداشت.....

یا صاحب الزمان(:♥️

•••••

تعجیل‌درظهور‌و‌سلامتی‌مولا،شفابیماران

#پنج‌صلوات‌📿

#دعای‌سلامتی‌و‌فرج‌حضرت💌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

ما برای حسین ع گریه میکنیم 

اما  برای فرزندحسین که امام 

حَی ؛ زنده و حاضر در کنارمون هست 

نه

میدونی چرا ؟!!!!!!

گریه کردن برای امامان قبل ما سادست

اما کار کردن و اصلاح کردن خود برای 

امام حی و حاضر کار ساده ای نیست ❌

ما بایستی از اشک بر امام حسین ع

برسیم به یاری فرزند حسین ع✨

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

من_یک_منتظرم

اللهم عجل لولیک الفرج 

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
سلام عزیزم حالت چطوره؟ من شمارو هر وقت یادم باشه دعا میکنم فکر کنم حدود چند ماه پیش حرف زدیم 🥰الهی ...

سلام آجی ممنون خوبم. خودت خوبی ان شاالله

ممنونم آجی ازاینکه به یادم هستی. التماس دعا واسه ازدواجم دارم خواهش میکنم آجی ازشما وهمه دوستان

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.