2777
2789
عنوان

کاش بارون بودی که همه نگران نیامدنت میشدند

| مشاهده متن کامل بحث + 10517 بازدید | 994 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ترک گناه و ویژگی منتظر واقعی امام زمان (عج) 🌿

منتظر واقعی کسی است که قلبش را از زشتیها و گناهان پاک می‌کند و خود را برای آمدن حضرت مهدی (عج) آماده می‌سازد. ترک گناه اولین و مهم‌ترین قدم در این مسیر است.

چرا ترک گناه مهم است؟

گناه پرده‌ای است که نور الهی را از دل ما می‌گیرد و ما را از امام زمان (عج) دور می‌کند. هر گناهی که انجام می‌دهیم، زنجیری است که ما را به دنیا می‌بندد و از ملکوت و ظهور آن حضرت جدا می‌سازد.

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

شاید خیلی ها باور نکنن، ولی من خودم بعد از این دو سال جنگ فلسطین، دیگه نمی‌تونم مثل قبل زندگی کنم. انگار یهو متوجه چیزی شدم که ازش غافل بودم. انگار یکباره شادی از زندگیم رفت و جاشو صدها سوال گرفت.

مقدم آقا (عج) برای ما انسانها از بارون هم حیاتی تره. منتها به هزار و یک علت و بهانه اینو متوجه نیستیم💔

اللّٰهم عجّل لولیکَ الفرج🤲🏻

علَی هذه الأرض، ما یستحِقّ الحیاة.🇵🇸

امام محمّدباقر- علیه‌السلام:

"تو را به پنج چیز سفارش می‌کنم:

اگر مورد ستم واقع شدی ستم مکن،

اگر به تو خیانت کردند خیانت مکن،

اگر تکذیبت کردند خشمگین مشو،

اگر مدحت کردند شاد مشو و اگر نکوهشت کنند، بی‌تابی مکن...

راهکار_ساده_برای_ترک_گناه 🔥⛔️

وقتی نفست بهت پیشنهاد گناه میده محکم جلوش واستا و بگو :

من میتونم این گناه رو انجام بدم، اما انجام نمیدم و یک نــــــــــــــه مــحــکــم به نفسم میگم

و هر چی نفست روی پیشنهادش پا فشاری

کرد تـوام فقط بگو نــــــــه و ســریــع ذکــر بگو و 

حواست رو پرت کن😉✌️🏻

مـن از ایـن روش اســتفــاده میـکــنــم و معمولا 

نتیجه میگیرم ازش، و باعث افزایش اعتمادبه نفس هم میشه😍 چون میتونستی انجامش بدی اما قبول نکردی و گفتی نه☺️👏🏻

شاید خیلی ها باور نکنن، ولی من خودم بعد از این دو سال جنگ فلسطین، دیگه نمی‌تونم مثل قبل زندگی کنم. ا ...

🌹

ما مشکلمون اینه که درد بی امامی نداریم

داریم زندگیمونو میکنیم بدون اینکه حس کنیم جاش تو زندگیامون خالیه  

چقدر دنیامون نیاز داره  به عدالتش برکتش و ...

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا